Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak? Hogy működjön?

LoneWolf:P kérdése:

Mit csináljak? Hogy működjön?

Figyelt kérdés

Építettem egy konkrét hangrendszert de az áramellátásal gond van

4db 5v 1200mah lítium ion akkumulátorról működ(ne) de egy bizonyos hangerő után automatikusan kikapcsol és be. Kb percenként ezt csinálja. És nem tudok zenét hallgatni. 3.5mm jack csatlakozóval is próbáltam de ugyanez. Ha Bluetooth-on keresztül szintén ez történik. Mi lehet az oka? Nincs elég áramerősség vagy érintkezési hiba vagy mi? És hogyan lehetne megszüntetni?

2023. aug. 24. 08:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Aki tud segíteni kérem vegye fel velem a kapcsolatot!!!

[link]

2023. aug. 24. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Kevés az áram. Hogy vannak kapcsolva az akkuk, sorban vagy párhuzamosan? Ha sorban akkor a feszültség nő, de a kapacitás nem lesz több. Párhuzamosan a kapacitás nő, a feszültség nem. Tehát ha a 4 cella sorban ad akkora feszültséget ami kell a rendszernek, akkor még négyet köss sorba és a sort párhuzamosan a meglévővel. Ha párhuzamosan vannak, akkor köss még be egy vagy két cellát párhuzamosan.
2023. aug. 24. 09:38
 3/4 Szirty ***** válasza:

5V-os Li-ion akku?

Szerintem olyan nincs. Hogy jött ez ki?

2023. aug. 24. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi kezdő vagyok. Az 5V azt hiszem az hogy mennyivek kell tölteni.
2023. aug. 24. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!