Generátor zaj megszüntetése?
Földhurok valószínűleg, noha a járműben nincs föld, vagy lehet testelési hurok, de egy a lényeg.
Nem sikerült megfelelően kialakítani a hálózatot, ezért a karosszéria ellenállásán eső feszültségek beleszólnak a jelátvitelbe.
Ha nem jó az RCA kábel minősége, gyenge az árnyékolása, össze tudja szedni a zajt rendesen, ezt már csak fokozza, hogy 5m hosszúságú.
Megpróbálnék jobb minőségű kábelt, az is lehetséges, hogy megsérült valahol, beépítés közben.
Nem a külső átmérő számít, hanem az árnyékolás minősége, sűrűsége.
Anno én is vettem az autóba, külsőleg jól kinéző RCA-t. Később, mikor félbevágtam, pár szál réz féle valami volt csak benne, amúgy vastag kábelben.
"Megpróbálok akkor külön erre a célra legyártott RCA kábeleket beépíteni."
Fölösleges.
Akkor inkább leválasztót vegyél, az legalább használ.
az erosito es a fejegyseg is a karosszeriara legyen testelve.. Még játszhatsz azzal, hogy össze is kötöd őket a test kábellel, a karosszériás testelésen kívül.
Azt ha még mindig nem jó, a fejegység áramellátása is rendes kábelen legyen, ne a gyárin mert néha az is okozhatja.
de minden más is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!