Egér és billentyűzettel játszom XBOX Series S-en, jack csatlakozós fejhallgató esetében a kontrollert használni kell, meg e lehet oldani azt hogy a kontroller ne kapcsoljon ki 15 perc után ha addig nem nyomok - mozgatok rajta meg gombot - kart ?????.

Figyelt kérdés
Van XBOX vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatóm csak az a szervizben van és addig sima jack csatlakozós fejhallgatóval játszom, persze mivel nincs a konzolon audio jack és mikrofon jack sem így a kontrollert muszáj vagyok használni, azonban az 15 perc után kikapcsol ha nem nyomok le rajta ez időn belül egy gombot vagy nem mozgatom meg rajta az analóg kart, viszont ha ezt megteszem COD MW II ( nem a Warzone ) elveszíti a kontaktot az egérrel és billentyűzettel és ilyenkor újra kell indítanom a játékot. Van e arra mód hogy erre ne legyen szükség és hogy ne kapcsoljon ki a kontroller ?????.
2023. aug. 31. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem hogy ha USB kábellel be van dugva a kontroller a gépbe akkor nem kapcsol ki.
2023. szept. 1. 09:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Kikapcsol, úgy próbáltam. Kivettem az akkumulátort és csak simán USB-C-vel amit az akkumulátorhoz kaptam azzal dugtam be a kontrollert a konzolba, mondjuk ez olyan kábel aminek a vége sima USB, a másik két vége USB-C.
2023. szept. 1. 12:21
 3/4 grafno ***** válasza:
Hello! Milyen egeret hasznalsz? Az egeret nem birom müködesre birni, pedig probaltam mar wired es wirellessel is. A microsoft szerint müködnie kellene mindegyikkel. A bill. az bt-s az hibatlanul müködik. Köszönöm!
2023. szept. 7. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Egér: Zowie EC1-A. Billentyűzet: Spirit Of Gamer K900 Optomechanikus billentyűzet.
2023. szept. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!