Ezek a gamer perifériák megérik a penzüket?
Figyelt kérdés
Ha nem érik meg akkor mit ajánlotok helyettük (ebben az árkategóriában)?
2020. aug. 19. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
Hát ha nem zavar hogy az Ornata Chrome -ból nincs magyar kiosztás akkor jó lehet. Szerintem speciel ezek a termékek megérik. A Razer elég minőségi cuccokat gyárt, és nem olcsók azt beismerem, de nekem van egy közel 4 éves Kraken Neon -om (nem Pro -m) és semmi baja nincs, és nem is volt. Headset -nek még jó lehet a Kraken X, ami nem sokkal másabb de sokkal szebb. (szerintem) ( [link] Ha nem fontos hogy mechanikus legyen a billentyűzet akkor én még ezt is megnézném: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Nem zavar hogy nem magyar kiosztású, egyébként nekem a kérdésben leírt tetszik jobbak, de ez ízlés kérdése, gamingre használnám a billentyűzetet, így jó lenne ha mechanikus lenne, de köszi a válszod!
2020. aug. 22. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!