Esegway rollernél a kormány lötyögése ellen lehet valamit tenni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 18:47
21/29 anonim válasza:
Ember! Írták, vidd el szerelőhöz. Ha már te magad nem vagy alkalmas arra, hogy megszereld. Ennyi sem megy? Vagy ráolvasással oldjuk meg helyetted?
22/29 A kérdező kommentje:
Miért emelted fel a hangod? Ne légy feszült, kérlek!
okt. 21. 15:17
23/29 anonim válasza:
🤣😂
Nem emeltem fel a hangomat, az ÍGY NÉZNE KI.
Csak az jön le, hogy ez egy felesleges kérdés volt, mert van megoldás, megírták, de nem teszel a probléma megszüntetéséért semmit, viszont kiemelgeted.🤷♂️🤷♂️🤷♂️
24/29 A kérdező kommentje:
Konkért választ nem kaptam, csak azt, hogy vigyem szerelőhöz. Újonnan is volt holtjátéka, csak gondoltam hátha valakinek van ötlete, hogy ez ellen mit lehet tenni, szerelő nélkül.
okt. 23. 14:05
25/29 anonim válasza:
Hagyjuk ezt. Felesleges volt a kérdés.
26/29 anonim válasza:
Én a kérdező mellé állok nem értem miért nem tudtok neki segíteni. Egyszerű kérdést tett fel egyszerű kérdést vár! Én szurkolok hogy valaki értelmes válaszoljon.
27/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm szépen!:)
okt. 24. 18:32
28/29 zolko1983 válasza:
Ninebot f2 pro első kerék rugós tagjánál van egy óriási kotyogás.
Ha a féket behúzom és mozgatom, iszonyat sokat mozog (legalabbis nekem, mint laikusnak soknak tűnik nagyon) előre és hátra.
Maga a kormányszerkezet jó.
Bocsánat, hogy ide kérdezek bele, de talán egy problémakör😅
29/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom egy-e a probléma, de szerintem nem, mert a tiéden tudomásom szerint nem állítható a kormánymagasság. Az enyém azért lötyög, mert ugye egy vastag csőből jön ki egy vékony és azt ha minél magasabbra húzom, annál jobban mozog előre-hátra.
nov. 2. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!