Esegway rollernél a kormány lötyögése ellen lehet valamit tenni?
Időközben én is olvastam erről, amiről több válaszoló mintha nem venne tudomást.
Ez "csak" az állítható magasságú kormány sajátossága, hogy felül szorítod, az aljába belógó csővégnek van bizonyos kotyogása, ami zavaró, de amúgy ártalmatlan, ha jól vettem ki.
Bizonyára lehetett volna jobban tervezni, például megfelelő gumialkatrészek elhelyezésével. Vagy egy kis szigetelőszalag rátekerése a csővégre, de nem tudom, mennyire férne el.
Nem tűnik egy megoldhatatlan problémának, viszont nem ettől lesz veszélyes egy roller, vagy nem ott fog eltörni, amelyik törik.
De amelyiknél eltörik az alumínium (lent a hegesztésnél vagy mellette), azzal nem dicsekednek általában a felhasználók, hogy mekkora tömegű ember, mennyire kínozta, szakszerűtlen használattal, azaz a kormányt notóriusan kapaszkodónak használva például.
Legjobb ezt az állítható magasságú konstrukciót kerülni szerintem, simán megszokhatók a fix magasságú kormányok is.
És ez most azért lett kiemelve a kérdések között mert……….????
🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!