Ez milyen kábel? Szerintetek tudok ugyanilyet szerezni? Sajnos beszívta a porszívó...😅
2023. aug. 26. 03:33
11/17 anonim válasza:
#8 Szerintem nem/sem "female", csak valahogy rácsúszott a burkolat a csatlakozóra. Egyébként sem lenne sok értelme egy ilyennek.
12/17 anonim válasza:
Így van. USB-A - micro-USB kábel kell. Magyarán a régi fajta telefonokhoz való adat/töltőkábel. Előfordulhat, hogy valakinek már nincsen, mert el tudnak használódni, de azért kérdező, nézz körül otthon, az a legegyszerűbb. Hátha van... ha meg nem, hát rendelj, vagy vedd meg akármilyen telefonos/GSM/tokos/üvegfőliás boltban.
13/17 anonim válasza:
Ja, amúgy ahogy látszik, ez csak töltőkábel, tehát csak a feszültséghez való csatlakozások vannak bekötve,az adatkommunikációhoz valók nincsenek. A csatlakozókat pedig nem forrasztották rá a kábelre szakszerűen. Egyszerűen el van csúszva. Nagyon furcsa, hogy ilyen lett... kínai hulladék...
14/17 A kérdező kommentje:
Nem az enyém ez a kábel, másvalakinek a lakásában takarítottam.
Annyira megijedtem, hogy nem szóltam senkinek róla. 😦
Nem hagyományos porszívóval tettem tönkre. Hosszúkás, aminek van egy henger az elején és abba csavarodott fel. Szóval jól bekapta és nem láttam esélyt kiszedni...ennyi volt az egész kábel se több se kevesebb. 😅
Egy asztal alatt volt és még egy köteg hasonló, de azok egyben voltak és színesek voltak.
Nem tudom hogyan magyarázzam el én nem értek ezekhez 😂...
Szóval nincs ennek drasztikus költsége?
2023. aug. 27. 16:48
15/17 Szervizmérnök úr válasza:
Jelentéktelen dolog, csak engem is megtévesztett a felcsúszott fröccsöntött rész.
Lehet, hogy már nem is használta senki ezt az ócska kábelt, de könnyen pótolható.
16/17 anonim válasza:
Azt tudtad, hogy ez egy kábel... Nem lehetett volna legalább ennyit mondani? Emojibajnok.
17/17 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést te analfabéta, de ha lehet ebből a szóból se az "anal" szót vedd észre, hanem a lényeget. 😉
2023. aug. 27. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!