Ez milyen kábel? Szerintetek tudok ugyanilyet szerezni? Sajnos beszívta a porszívó...😅
2023. aug. 26. 03:33
2/17 anonim válasza:
Kb. 5 évnél régebbi eszközhöz való USB-kábel töltéshez, vagy adatátvitelhez (micro-B és Type-A csatlakozókkal). Lehet, hogy nincs is szükség újra.
3/17 anonim válasza:
Szerintem ha szétszeded azt a porszívót akkor abban fogsz ilyet találni ;)
5/17 anonim válasza:
#3, #4: a képen a porzsákból kiszedett kábel állapota látható.
6/17 anonim válasza:
#5 Te vagy a kérdező és másik account-al léptél be?
7/17 Szirty válasza:
"a képen a porzsákból kiszedett kábel állapota látható."
A képen az látható ami maradt belőle (nyilvánvalóan hiányos).
A hiányzó rész még a porszívóban lehet ami segíthet megtudni milyen csatlakozó szakadt le róla.
Így rendben van a válasz amire reagáltál? :)
8/17 Szervizmérnök úr válasza:
Keresőszavak szempontjából valahogy így, de nem egyszerű találni:
USB A-male to Micro USB-female
Micro USB female to USB male
Micro USB female to USB 2.0 male connector
Vannak egyébként szerelhető USB-dugók is, csak forrasztani tudni kell.
9/17 anonim válasza:
#6, nem, megnéztem a képet és nyilván láttam, hogy tönkrement a porszívón való áthaladástól a kábel.
10/17 anonim válasza:
Szóval nekem nyilvánvalónak tűnik, hogy ez egy közönséges micro USB - USB A kábel volt új korában, amit kb minden sarkon kapni lehet, valszleg a kérdezőnek is van otthon még 3 és az első válaszoló is belinkelte. Nem szakadt le róla a csatlakozó, ott van az, de mintha a műanyag burkolat és a fém rész egymáshoz képest elcsúszott volna. Ami meglep, hogy egy porszívó képes így átalakítani a kábelt, ezért, fölmerül, hogy nem ez történt, de akkor nem tudom, mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!