Ez szerintetek nagy baj?

Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy a vezetékes fülhallgatón kicsit összegabalyodott és miközben próbáltam ki gobózni leesett a jobb oldaláról a gumi rész és egyszerűen hiába keresem nem találom pedig az ágyra esett valahova. Szerintetek lehet bajom attól hogyha anélkül dugom be a fülembe megrázhat?

2023. aug. 22. 01:25
 1/3 menta34 ***** válasza:
Hát... ha elszakad a kábel és kilóg a fém vezető _és_ azt nekiállsz nyalogatni (!) akkor az picit csíphet. Amúgy nem ráz, ne aggódj :)
2023. aug. 22. 06:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Rázni nem fog, de kurwaaaaaa kényelmetlen, hidd el nekem!

Ha teheted, rakj rá egy másik gumit, mert hosszútávon nagyon fogja törni a füled. Általában adnak tartalékgumikat a fülesekhez, keresd meg őket. Itthon már lassan fülesgumi boltot is nyithatnék. Folyton megveszem az ötezer forintos füleseket, adnak hozzá egy zsák gumit, aztán így felgyülemlettek az elmúlt években.

2023. aug. 22. 06:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg lett reggel egyből észrevettem! :D
2023. aug. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!