Mi az a CL+ modul?

Figyelt kérdés
Kihúztam a Vodafonos kábelt a modemből, és átdugtam a Tv-be. Talált 100+ csatornát, de akármelyikre rámegyek, valami CL+ modult kér. Mi lehet ez?
2023. aug. 21. 21:48
 1/7 anonim válasza:
43%
Klór.
2023. aug. 21. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Röviden ez:

[link]

Van a TV, ahhoz van egy kis adapter, a kis adapterbe megy egy kártya. Nyilván előfizetés kell hozzá.

2023. aug. 21. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
2023. aug. 21. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Számítógépen i7-es processzorral nem lehet valahogy ingyen dekódolni az adásokat?
2023. aug. 21. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Ingyen??? Vodánál még pénzért SE!

Digit lehet egyedül, mert oda csak egy sima dvb-c vevő kell. A többi esélytelen. Az ingyenes dvb-t csatornákat tudod fogni még számítógépen.

2023. aug. 21. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

"Számítógépen i7-es processzorral nem lehet valahogy ingyen dekódolni az adásokat?"

De lehet: [link]

Egy feltétel van, nam lehet analóg monitor, csak digitális.

2023. aug. 22. 07:00
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Dekóder van a TV-ben, az kell MPEG stb. kódolások dekódolásához.

Kártya nem ahhoz kell, hanem titkosított műsorok visszafejtéséhez.

Nagyjából sejtheted, hogy az másképp nem fog menni, olyan erők állnak mögötte (hollywoodi moziipar stb.), úgyhogy az ki van találva.

De a Vodafone kábelen is láttam nem titkosított műsorokat, közszolgálati pl.

2023. aug. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!