Milyen Mp3 lejátszót lenne érdemes venni?
Nagyon szeretnék venni Mp3 lejátszót de bizonytalan vagyok,milyen lenne nekem ideális.
Az Emag-ról rendelnék,ott van több fajta.Csak simán,bluetooth nélkül szeretném hallgatni.Kb.150 dalt töltenék fel rá.Videot nem szeretnék nézni,csak a zene lejátszás érdekel.
Tudtok segíteni, melyik lenne a legjobb az Emag-ról?
Ma már alig fogy az MP3 lejátszó, 15-20 éve volt divat, ma már út közben mindenki a telefonjáról hallgat zenét! Nem kötekedés, de “mindössze” 150 dalért külön eszközt akarsz venni? Még ha az átlagnál hosszabb, 6-8 perc körüli számokról is van szó, abból 150 darab nagyjából 2 GB-ot foglal, míg a legkisebb kapacitású MP3 lejátszó is ma már 4 GB-nál kezdődik, vagyis pont a duplája!
Ha a hangzás jobb minősége miatt akarsz, abban a Sony verhetetlen, de abból meg a legolcsóbb is 30 ezer Ft-nál kezdődik! Telefonodhoz csatlakoztatva Sony fülhallgatóval sokkal olcsóbban kijössz!
Ha meg azért, hogy a zenehallgatással ne merítsd “feleslegesen” a telefonod akkumulátorát, akkor nem csak ezért, de összeségében mindenképp sokkal hasznosabb egy powerbank-et venni!
“senki nem hallgat már mp3 fájlokat offline.“
Jajjj de ultramodern valaki! #5, a zene az zene, attól nem lesz jobb vagy menőbb, hogy online hallgatod, telefonon meg így is- úgy is lehet hallgatni, szóval ebből a szempontból tökmindegy! Viszont én se bíbelődöm online, YT-ról letöltöm a telefonra, azt’ csókolom, offline legalább még az adatforgalmat sem kell figyelni! De nem is ez volt a kérdés!
Kérdező, ez szerintem is átverés, csak le akarnak húzni anyagilag! A panel - ha a kijelzőről van szó - az az egész telefon vezérléséért és a képek megjelenítéséért felel, a hangszóró és csatlakozók attól külön vannak! Lehet hogy csak el van tömődve a csatlakozó - koszos, poros belül, és ehhez még csak drága szakszervizbe sem kell vinned! Anyám telefonja is iszonyú halk volt full hangerőn is, bevitte a közeli független mobilszaküzletbe, ott 1 óra alatt kipucolták, mindössze 1 ezer Ft volt, és azóta tökéletesen szól, tisztán és hangosan!
#3-as voltam.
Köszönöm szépen neked!
Szeretném megkérdezni,hogy YT-ról hogyan tudok telefonra zenét feltölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!