Miért nem lehet az akkut használni?

Figyelt kérdés
Van egy Fujitsu laptopom Windows 10-el. Feljött egy ablak, hogy telepítsem a Fujitsu battery charging control update tool programot. Feltelepítettem, újraindítottam, és azóta csak hálózatról működik. Pedig 2 akkumulátor van benne. Bekapcsoláskor az akkukat jelző led 3-at villan, tehát gondolom érzékeli, hogy benne van. Gyári akkukról van szó.
2023. aug. 13. 20:05
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Hiba a képről.

2023. aug. 13. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsánat, a hibáról linkeltem egy képernyőképet.
2023. aug. 13. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát pedig úgy látszik mégsem látja. Azt a battery control programot meg kéne nézni hátha ott van valami, de őszintén szólva úgy tűnik az elrontott valamit telepítés közben. Töröld le és ha úgysem szűnik meg akkor újra kéne rakni a Windowst. Utána vállalkozó szellem függvényében meg lehetne próbálni újratelepíteni hátha jó lesz. Nekem is Fujitsu gépem van (biztos nem olyan mint neked van) és nem volt gond a telepítéssel.
2023. aug. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!