A digi TV (kábeles,"digi") digitális adását a régi TV-nk nem veszi. Nem jöttem rá, nincs kiírva se sehol, hogy milyen típusú fordító kell ahhoz, hogy a régi(hdmi bementű)TV-vel tudjuk nézni a digitális adásokat? DVB-T/T2 mert a digi DVB-Ct ír.
Ez a DVB felirat a kezdeteknél már megjelent a csak DVB-T képességű TV-ken.
BN-szám Samsungoknál csak az alaplapra utal.
MPEG-dekóder csak az alapsávi videó dekódolási képessége, attól még letárolná a programokat, csak sötét képernyővel jelennének meg. Hanggal abban az esetben, ha hangdekóder kompatibilis.
A T / C / S betűk a demodulátor fajtájára utalnak.
Persze, az egész találgatásra szükség nem lenne, csak a TV hátán lévő címkéről kellett volna leolvasni a modellszámot, ami a collban megadott méretről is kapásból felismerhető, mint minden TV esetében.
Az meg, hogy a Digihez DVB-C demodulátor kell, ezt úgy tudnám érzékeltetni, hogy a Digihez DVB-C demodulátor kell.
Igen,ilyen a frekvencia lista csak az már elavult.
Pár hete is jól összekavarták.
Most ezek vannak:
114.5***121.5***128.5***135.5***394***386***314***362***322***410***354***330***346***338***722***762***778***770***786***746***738***754***730***402***370Mhz
Tényleg szívás,manuális keresésnél mindegyiket be kell írni,akkor kiírja a tv hogy azon a frekvencián hány csatorna van,vagy menti vagy rá kell nyomi egy mentés gombra ahogy a tv menüben van ---majd ha az összes megvan el lehet szórakozni pár órát a 100x csatorna sorba rendezésével ahogy a nézőnek megfelel...
Én ezt elengedem. Ugyanazok a xarok mennek az analógon és a digitálison is kb. Esetleg egy chomrecast vagy xiaomi tv sticket veszünk majd.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Nem éri meg dvb-c stb-t venni. Rohadás drágák. Igényelj a szolgáltatótól. Fogalmam sincs hogyan megy manapság, de régebben 1db SD box ingyenes volt, a HD meg valami 300ft/hó, de a digi filmhez i gyen járt, ami szintén 300ft/hó volt, így lett digifilmünk. Azóta digifilm nincsen már, avalmi más felesleges hulladék van helyette, de lehet ugyanúgy jár hozzá a HD box.
De rákerestem neked mégis
500 ft/hó. És kérdezz rá, hogy nem-e jár kedvezményesen HD box valamelyik filmes csomaghoz, hátha úgy te is jobban jössz ki, mint mi anno.
Ha ingyen adnák, olyanok is kérnék, akiknek nem fontos.
Ezért lehet a jelképes 500 Ft, hogy csak az igényelje, akinek kell.
De ma már a lapostévék többsége DVB-C képességű, vagy én láttam olyat is, aki analógban nézte a Digikábelt, LCD vagy plazmán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!