Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A digi TV (kábeles,"digi")...

A digi TV (kábeles,"digi") digitális adását a régi TV-nk nem veszi. Nem jöttem rá, nincs kiírva se sehol, hogy milyen típusú fordító kell ahhoz, hogy a régi(hdmi bementű)TV-vel tudjuk nézni a digitális adásokat? DVB-T/T2 mert a digi DVB-Ct ír.

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 23:45
1 2 3 4 5
 31/41 Szervizmérnök úr ***** válasza:
47%

Ez a DVB felirat a kezdeteknél már megjelent a csak DVB-T képességű TV-ken.

BN-szám Samsungoknál csak az alaplapra utal.

MPEG-dekóder csak az alapsávi videó dekódolási képessége, attól még letárolná a programokat, csak sötét képernyővel jelennének meg. Hanggal abban az esetben, ha hangdekóder kompatibilis.

A T / C / S betűk a demodulátor fajtájára utalnak.

Persze, az egész találgatásra szükség nem lenne, csak a TV hátán lévő címkéről kellett volna leolvasni a modellszámot, ami a collban megadott méretről is kapásból felismerhető, mint minden TV esetében.

Az meg, hogy a Digihez DVB-C demodulátor kell, ezt úgy tudnám érzékeltetni, hogy a Digihez DVB-C demodulátor kell.

2023. júl. 23. 13:31
 32/41 anonim ***** válasza:

Igen,ilyen a frekvencia lista csak az már elavult.

Pár hete is jól összekavarták.

Most ezek vannak:

114.5***121.5***128.5***135.5***394***386***314***362***322***410***354***330***346***338***722***762***778***770***786***746***738***754***730***402***370Mhz

Tényleg szívás,manuális keresésnél mindegyiket be kell írni,akkor kiírja a tv hogy azon a frekvencián hány csatorna van,vagy menti vagy rá kell nyomi egy mentés gombra ahogy a tv menüben van ---majd ha az összes megvan el lehet szórakozni pár órát a 100x csatorna sorba rendezésével ahogy a nézőnek megfelel...

2023. júl. 23. 13:32
 33/41 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Nyilván a Digikábelhez. (Sat-szolgáltatásuk is van.)
2023. júl. 23. 13:34
 34/41 A kérdező kommentje:

Én ezt elengedem. Ugyanazok a xarok mennek az analógon és a digitálison is kb. Esetleg egy chomrecast vagy xiaomi tv sticket veszünk majd.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2023. júl. 23. 13:46
 35/41 anonim ***** válasza:
De ők tévét akarnak nézni, ha jól értem. Online nem minden érhető el. Nem hiszem, hogy rájuk kéne erőltetned a további előfizetéseket. Vehetsz akár használt tunert is, némelyik tud felvenni is, akár az élő adással is szórakozni.
2023. júl. 23. 14:00
 36/41 anonim ***** válasza:

Nem éri meg dvb-c stb-t venni. Rohadás drágák. Igényelj a szolgáltatótól. Fogalmam sincs hogyan megy manapság, de régebben 1db SD box ingyenes volt, a HD meg valami 300ft/hó, de a digi filmhez i gyen járt, ami szintén 300ft/hó volt, így lett digifilmünk. Azóta digifilm nincsen már, avalmi más felesleges hulladék van helyette, de lehet ugyanúgy jár hozzá a HD box.

De rákerestem neked mégis

[link]

500 ft/hó. És kérdezz rá, hogy nem-e jár kedvezményesen HD box valamelyik filmes csomaghoz, hátha úgy te is jobban jössz ki, mint mi anno.

2023. júl. 24. 17:14
 37/41 A kérdező kommentje:
Mi igényeltünk, de anyámék sóherek erre és azt mondták nekik ez nem kell akkor már megveszik. Mondom oké. Amúgy meg tényleg érthetetlen miért nem adnak a csomagjukhoz egy ilyen szart mert sok embert idegesít, hogy külön még bérelni is kell valami eszközt hozzá. De ez már nem érdekel.
2023. júl. 24. 19:39
 38/41 anonim ***** válasza:
Azért mert drága, és az emberek nagy részének amúgy sincs rá szüksége. A tévé meg elromlik 2 hónap múlva, és esetleg ott állnak egy mondjuk 10e Ft-ért feleslegesen megvett eszközzel, hacsak nem megint 20 éves tévét vennének.
2023. júl. 24. 20:38
 39/41 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ha ingyen adnák, olyanok is kérnék, akiknek nem fontos.

Ezért lehet a jelképes 500 Ft, hogy csak az igényelje, akinek kell.

De ma már a lapostévék többsége DVB-C képességű, vagy én láttam olyat is, aki analógban nézte a Digikábelt, LCD vagy plazmán.

2023. júl. 25. 09:28
 40/41 anonim ***** válasza:
Nekem pl olyan ócska, logikátlan a DVB-C képes tévém saját tunere, hogy külső DVB-C vevőegységgel használom. Nekem így jobb.
2023. júl. 25. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!