Hogyan kell kazettára hangot felvenni?
Adott egy ilyen Hi-Fi:
És zenéket szeretnék kazira másolni. A zenék már le vannak töltve egy mappába, kb 30db, 128kbs minőségben. Viszont nem tudom, hogyan kell rögzíteni a zenét kazettára. Legalábbis van tippem: beleteszem a kazit, elindítom a felvételt, majd a zenét sorban lejátszom. Ha végére értem, kinyomom a felvételt. Így kell csinálni?
Konkrétan "Music Port" néven szerepel és egy rögzíthető analóg bemenetet takar (PDF 15. oldal):
Csak az elnevezés "kicsit aljas" lett a Panasonic részéről, de ez is jól mutatja (korábbi témában volt róla szó), ebben a "Hifi" kategóriában sokkal fontosabb a marketing, mint a józan ész.
A "port" elnevezés normális esetben mindig "digitális kapu", digitális jelek / adatok átvitelére.
Ez meg itt analóg jel, még akkor is, ha telefonból jön vagy digitális lejátszóból.
Említettem, hogy 15. oldal:
Recording from a a portable audio portable audio equipment
equipment
1 Press [MUSIC P.].
2 Play the portable audio equipment.
3 Press [REC] on the main unit to start recording.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!