Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell kazettára hangot...

Hogyan kell kazettára hangot felvenni?

Figyelt kérdés

Adott egy ilyen Hi-Fi:

[link]

És zenéket szeretnék kazira másolni. A zenék már le vannak töltve egy mappába, kb 30db, 128kbs minőségben. Viszont nem tudom, hogyan kell rögzíteni a zenét kazettára. Legalábbis van tippem: beleteszem a kazit, elindítom a felvételt, majd a zenét sorban lejátszom. Ha végére értem, kinyomom a felvételt. Így kell csinálni?

2023. júl. 17. 05:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy ha AUX-ból nem vesz fel hangot, akkor CD-re ha kiírom, onnan fel tudja rögzíteni a hangot a kazettára?
2023. júl. 17. 05:47
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Konkrétan "Music Port" néven szerepel és egy rögzíthető analóg bemenetet takar (PDF 15. oldal):

[link]

Csak az elnevezés "kicsit aljas" lett a Panasonic részéről, de ez is jól mutatja (korábbi témában volt róla szó), ebben a "Hifi" kategóriában sokkal fontosabb a marketing, mint a józan ész.

A "port" elnevezés normális esetben mindig "digitális kapu", digitális jelek / adatok átvitelére.

Ez meg itt analóg jel, még akkor is, ha telefonból jön vagy digitális lejátszóból.

2023. júl. 17. 06:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A leírásban mit írt? Ezeket bele szokták írni.
2023. júl. 17. 06:20
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es, köszönöm szépen a használati utasítást. Ebben én azt látom, hogy rádióból, CD-ről, vagy kazettáról kazettára lehet másolni, az AUX-ot(music port) nem említi.
2023. júl. 17. 06:31
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Említettem, hogy 15. oldal:

Recording from a a portable audio portable audio equipment

equipment

1 Press [MUSIC P.].

2 Play the portable audio equipment.

3 Press [REC] on the main unit to start recording.

2023. júl. 17. 06:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg! Én véletlenül a 16-os oldalt néztem :D
2023. júl. 17. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!