Olcsó vezetéknélküli fülhallgatót keresek kb. 15.000 Ft-ig az alábbi paraméterekkel. Kinek mi vált be?
Az egyetlen ok, amiért ide írok kérdést ahelyett, hogy egyszerűen csak átböngészném az Árukeresőt az az, hogy a két fülem nem teljesen egyforma, és elég nehezen találok emiatt mindkettőbe egyaránt jól illeszkedő és relatíve kényelmes darabot. Az AirPods-féle, gumiharang nélküli kivitel fixen nem nagyon jöhet szóba, próbáltam, az egyik fülemből rendre kiesik. Gumiharangos kialakításúból már találtam szinte tökéletesen viselhető vezetékest, így TWS kategóriában is ezt a fajtát céloznám meg. Nyilván látatlanban senki nem tud előállni a tuti tippel, nem is ezt várom, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mások hasonló fülproblémával találtak-e már univerzálisan jól illeszkedő headsetet, ami kevésbé kényes arra, hogy a fülkagyló adott esetben mennyire határozottan fogja és tartja helyén.
U.i.: Nem, fejhallgató nem játszik, mert azok többségéből - még papíron zárt kialakítás esetén is - minden IS kihallatszik, ezért azt csak otthoni használatra preferálom, útközbeni eszközként fülhallgatót keresek.
Jófogás, market place
Elég jó erdeti használt füleseket ki lehet fogni 15-20K körül, kisebb szerencsével
Én is így vettem az én airpods-om.
Pl. Galaxy buds 2 az újonan ilyen 45-50K
Szóval használtan pont 15 körül lehet.
Csak figyelj arra, hogy tényleg eredetit vegyél és az internetes csalókra is, mivel a fent lévő termékek fele átb4szás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!