Mi a véleményetek a PHILIPS The One 55PUS8807/12 TV-ről?
55" tv-t szeretnék venni, Netflix, PS5 , YouTube használatra .
Valami tapasztalat, véleményetek van esetleg?
Köszönöm a válaszotokat
Szia, tudom hogy nem a kérdésre válaszolok de Playstationhöz kisebb tvt ajánlom, szerintem jobban lehet rajta koncentrálni és kényelmesebb is. Nekem ez a tapasztalatom, de nyugisabb játékok teljesen tökéletesek nagy tvken is:D
PL:. R6-ot imádtám kis tvn játszani
Amúgy az okos TVk között nincs sok különbség, ha ezt érzed szimpatikusnak akkor lehet ez lenne neked jó
Azt, hogy inkább ezt vedd:
Samsung qe55qn91aatxxh
Ez neo qled ég és föld a különbség. Árban pedig nem eget verő a különbség.
Köszönöm a válaszokat
Megnézem akkor a Samsung ot élőben
Miért szar a philips?
Nekem Philips van, azért írtam.
Kezdjük ott, hogy a távvezérlőre már újkorában sem akart normálisan reagálni, csak a saját fájlformátumában hajlandő rögzíteni, amit csak Philips TV tud lejátszani. Képminőség egyenlő a legótvarabb noname TV-k minőségével. Fejhallgató csatlakozó hangerő kimenete nem állítható (állandó szinten van). Negyedik éve van meg, most kezd a bal felső sarok szürkülni, a jobb felső sarok már kb 1,5 éve szürkés. (nem megy sokat, napi 2-3 óra) Menürendszer logikátlan, a csatornák nem rendezhetőek át tetszés szerint...
Elég ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!