Korábbi laptop ssd használható még?
Tavaly cseréltem a laptopomban az SSD-t, mert a korábbi már csak 35 százalékos kondícióval rendelkezett. Itt a fiókban a régi. A lemez 120 GB-os, tudom még használni valamire, vagy a fiókban fog megrohadni? Tv-hez lehet csatlakoztatni valahogyan filmezés céljából USB-n keresztül? Ez belső ssd, nincs hozzá USB kábel mint a mai külső lemezekhez. Nyilván 35 százalék, az nagyon kevés egy éles használatú lemezhez, és csak olyan dolgokra használnám, ami ha tönkretenné esetleg, akkor ne legyen kár érte. Ötletek, hogy hogyan tudnám használni a lemezt?
Sata3-as
Szektorszintű felülírással szoktam tesztelni, illetve a többszöri írás-olvasás némileg "frissítheti" a memóriacellákat, persze ettől csodát nem érdemes várni.
Csak mégis, szeretem jobban átlátni, hogy mik a problémák, HDD esetén is. Ha megnézed a képeket, érthetőbb, hogy mire gondolok:
Létezik olyan trükk is, hogy a hibás részt particionálással kiiktatni a használatból, ha olyan az eloszlás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!