Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sistergő hangjött ki a TV-ből...

Sistergő hangjött ki a TV-ből mégis mi lehetett?

Figyelt kérdés

Egy Samsung TV-ról van szó 7 éve vettem de már én is használtam. 4k-s nagy képernyős 55"-os. Elég sokat volt amúgy használva főleg ps4 pro-val volt összekötve és ha végeztem a gameléssel akkor általában csak a konzolt kapcsoltam ki a tv-t nem.

Arra gondolol hogy valami ellenállás szét mehetett benne a folyamatos használattól mivel a mai nap a hátuljából sistergő hang jött ki, megijedtem azért egyből áramtalanítottam majd áramtalanítás után nagyon minimális fehér füst volt a tv mögött.

Most estére megint bekapcsoltam tesztelésként és a jobb oldala a képernyőnek becsíkozódott halványan. Ki kapcsoltam nyílván nem fogom így használni. Érdemes lenne esetleg szervízbe elvinni vagy drágább lenne a javítása mind amennyibe került? 90 ezer ft-ért vettem nem volt egy vészes ár érte 7 évvel ezelőtt se.

Ha érdesebb lenne szervízbe elvinni

2023. júl. 3. 21:59
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Elektrolit kondenzátor kifújt, megoldható. Csak most már nem ajánlott bekapcsolni, mert komolyabb kár is keletkezhet.
2023. júl. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!