Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire éri meg SHEIN oldalró...

Mennyire éri meg SHEIN oldalról venni tokot iPad-re?

Figyelt kérdés
Egyetem előtt álló lány vagyok és iPad Air 5-re gyűjtök, tanulásra szeretném használni (itt szeretném megjegyezni, hogy ezt már biztosra eldöntöttem, így nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy jobb a füzet-toll kombó stb..). Nyilván már a készülék ára egymagában elég sok, viszont a tok hozzá további 40 ezer.. SHEIN-en láttam, hogy vannak rá tokok már 2-3 ezer forintért is (ráadásul aranyos mintásak:) ), amikbe az Apple pencilt is bele tudom tenni. A kérdésem az lenne, hogy aki vett ilyet, annak mi a tapasztalata, mennyire tartós, mennyire éri meg ennyivel olcsóbban? Számomra az a 40 ezer eléggé őrült ár egy tokért.

#Apple #iPad #tok #iPad Air #ipadair5thgen
2023. jún. 27. 10:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%

Megnéztem az oldalt, és megbízhatónak tünik. Egy próbát megér, de mondjuk 40K-ért...

Nem tudom. Ezeknél az online rendeléseknél mindig benne van a pakliban, hogy átvágnak.

Próbáld meg az Amazon-t inkább. Onnan rendeltem már. Mindig megjött a termék, legtöbbször jó állapotban, és mindig az kaptam, amire számítottam.

2023. jún. 27. 11:05
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Azt kihagytam, hogy nem először rendelnék SHEIN-ről, én megbízhatónak találom. Csak tokok terén nincs tapasztalatom vele.

2023. jún. 27. 11:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a kínai, mintha mondjuk Aliról rendelnél. De őszintén, itthon a viszonteladók része is ugyanazt a kínait árulja...

Párezer forintot szerintem megér.

2023. jún. 27. 11:12
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

Semmi baj a Shein tokokkal. Telefonomra már vagy 20-at rendeltem, mindegyik méretpontos volt, és minőségben sem marad el a "márkás" tokoktól.

Halkan megjegyzem, hogy amit itthon megvennél 10-15 ezerért, azok ugyan azok mint amit Kínából megrendelsz töredék áron.

2023. jún. 27. 11:50
 5/20 anonim válasza:
100%

Nyugodtan megrendelheted. A SHEIN egy megbízható oldal.

Én a telefonomra rendeltem onnan már egy jó pár tokot,és mindegyikük remekül szuperál. Mindegyik méretpontos és minőségben is ott van ahol a nagy márkáknak kikiáltott tokok vannak.

2023. jún. 27. 11:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2023. jún. 27. 12:36
 7/20 anonim ***** válasza:
12%
Kérlek ne rendelj a Sheinről, ne támogasd többek között a modern rabszolgaságot, a környezetszennyezést, illetve rengeteg ember kizsákmányolását és halálát. Persze ha ezek mind nem zavarnak, és beleférnek az értékrendedbe, akkor nyugodtan folytathatod, én addig elgondolkozom, hogy mennyire aggasztó a felnövekvő generáció, egyetemi képzés ellenére.
2023. júl. 2. 11:47
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2023. júl. 2. 21:15
 9/20 anonim ***** válasza:
18%
Szívesen, és gratulálok a nullára lepontozóknak is, ennyire gondolkodtok el azon, hogy honnan is vásároltok. Persze ok, ilyesmi csak nyugatabbra divat, én kérek elnézést.
2023. júl. 2. 22:13
 10/20 anonim ***** válasza:

7. Egy: honnan tudod, hogy az az olcsó, szar termék, amit otthon az üzletben leemelsz a polcról, és megveszed, hogyan, milyen körülmények között csinálják?

Kettő: honnan tudod, hogy a méregdrága termékeket egyáltalán hogyan csinálják?

Három: ha azokat, akik shein termékeket gyártanak, fel tudnánk szabadítani, szerinted helyette akkor mit csinálnának? Éhen halnának, mert nekik egyszerűen nincs más lehetőségük.

De ha te ennyire környezettudatos akarsz lenni, akkor kezd azzal, hogy szemétmentesen élsz, adományozol, otthon termelsz ki magadnak mindent, önkéntes munkákat vállalsz, a lehető legkevesebbet használsz elektronikai cikkeket, közlekedési járműveket. Mert ha a világ nagy része így élne, akkor senkinek nem kéne rabszolgának lennie. Amíg egy politikus sem képes normálisan, csalás nélkül irányítani egy országot, addig ne várjunk ilyen csodákat. Az mire jó, ha a századik, ugyanolyan márkátlan szart gyártjuk valamiből, ahelyett, hogy a kevésre és minőségire mennénk? Ha a vezetők nem akarnak ezen változtatni, akkor édeskevés annak a jelentősége, hogy én a sheinről rendelek vagy sem. Attól még ugyanúgy szenved valaki máshol, és attól még ugyanúgy szemetelek mással.

2023. júl. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!