Melyik webáruházban vásárolhatok relativ olcsón jó minöségü LCD tv-t? / kb 150-180 ezer ft-ért / .
Már néztem pár helyen, de jo lenne ha valakinek van tapasztalata ilyen téren, hogy hol probáljam megrendelni, még neten sosem rendeltem, nincs tapasztalatom hol lehetne.
Köszönöm elöre is a válaszokat
Igen elmentünk a Media M...stb, még vagy 3 üzletbe, és felirtuk, de a web oldalakon, / amit irt pl az elsö válaszadó / általában teljesen más tipusuak vannak, ritka volt, hogy ami tetszett a boltban, megtaláltuk neten / ja és azt hozzáteszem teljesen ki vannak fogyva a boltok, gondolom karácsony miatt/ pl. a tescoba még be sem voltak kapcsolva a TV-k !! :D
De valahogy igy lesz majd, mi is igy gondolkodunk.
Itt csak akérdés milyen márkát válaszzunk, én pl. nem vagyok elzárkozva a plazma elöl, párom LCD.re esküszik, na hát ez van, elöbb utóbb ugyis közös nevezöre jutunk.
Köszi amugy a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!