LCD tv vásárlás karácsonyra! A nagy boltok akcióira várjak vagy rendeljem meg webáruházban?
Figyelt kérdés
Kb. 150-170e Ft-ot szánok rá, de tanácstalan vagyok, hogy érdemes-e kivárni hó közepéig hogy minden karácsonyi akció befusson, vagy hagyjam a fenébe és inkább biztos ami biztos alapon már most rendeljem meg egy webáruházból?
Van esetleg valakinek tapasztalata az elmúlt évekből?
2008. dec. 8. 10:03
1/5 anonim válasza:
Mekkorát szeretnél? Most már vannak jó akciók. Pont most láttam 80 ezerért hirdetnek 82 cm képátmérőst: mi 100 ezerért vettünk akkorát 3 hónappal ezelőtt.
2/5 anonim válasza:
nézd meg extre digital honlapját. korrekt cég, nagyon jó árakkal, ingyen házhoz szállítással. a karácsonyi akciók mennek ezerrel, azt már ne várd! Ne sajnáld a pénzt a tv-re, nem 1-2 évre veszed, és a tv-s technologia nagy átalakulás előtt ál, full HD-t vegyél, digitákis vételre is alkalmasat 2011-től megszűnik az analóg földi adás , és már a kábelszolgáltatók közt is egy több a digitális , HD adás.
3/5 anonim válasza:
persze, 82 centis is van 90 ezer forintért, most jött a tesco újság, csak annak olyan a felbontása mint a mostani tv-nek -> semmit nem érsz vele. helyette vegyél inkább 50 ezerrel drágábbat de az legyen full hd, legyen rajta hdmi csatlakozó, legyen benne dvb tuner. na azt lehet használni is. és philips, lg, samsung, panasonic, ilyesmikbe gondolkodj! :) jó vásárlást
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a műszaki részével tisztában vagyok, mert pár hónapja vettem egy panasonic full hd plazmát :) ezt most a szülőknek szánjuk és azért kell lcd mert ők sokat tvznek és a fogyasztásnál 40% a különbség. 96 cm-es lesz, csak még azt nem döntöttem el h full hd vagy csak hd ready legyen. meg nehéz vadászni jó áron dvb-t tunereset + ami tudja a mpeg4 dekódolást. amik ezeket tudják már mind rendelkeznek hdmivel stb.... megfogadom a tanácsot és lassan meghozom a döntést, csak nehogy még alacsonyabbak legyenek az árak 1 hét múlva :)
2008. dec. 9. 07:36
5/5 anonim válasza:
Full Hd szerintem nem minden esetben szükséges,egy bizonyos távolságról nézve a full hd-t nem szebb mint a hd-ready televízió.
Szerintem ha valaki olyan LCD-t akar venni amit jópár évig szeretne használni akkor talán nem árt a 24p -t tudja a televizió,és rá lehet kötni pc-t,(vagy laptopot)és ha komputerünkön 15 pines d-sub csatlakozó van(hagyományos vga)akkor győzödjünk meg hogy a tv-n van e ilyen,hogyha szeretnénk rákötni tvre.
körülnézni meg argep.hu -n érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!