Hol érdemes Kindle ebook olvasót venni?
Nekem kindlekuckóból van, már három éves, semmi baja.
Ezek az oldalak azért tűnnek gagyinak, mert nem rendes webshopok, hanem magánvállalkozók, akik megveszik amazonon a készüléket nagy tételben olcsóbban, és azt adják el neked. Ugyanígy a tokjaik meg aliexpresszesek. De hivatalos minden, ugyanúgy vállalnak ők is garanciát, én az enyémet regisztráltam amazonon is anno a plusz garanciáért, szóval tutira eredeti. :)
Tokkal egyszer volt panaszom, elrepedt a shell hátlap része még újonnan (azóta se használok olyat végül, gagyinak tartom), szó nélkül cserélték.
(Egyébként német amazonon is ki lehet fogni jó akciókat, csak onnan a postázás macerás, mert hivatalosan nem szállítanak ide.)
3, Én feltételeztem a nagy tételt, mert raktárkészletet is tartanak, nem dropshipping. :) És igen, a kényelemért drágább, de még mindig sokkal olcsóbb ilyen oldalakon, mint egy alza, mediamarkt.
Kérdező, még az jutott eszembe, hogy hardveraprón keress rá a kindlecenter névre. Ő is ugyanilyen magáncég, és nagyon jók róla a vélemények. :)
A reklámos-reklámmentes verzión meg ne görcsölj, válaszd nyugodtan a reklámosat. Olvasás közben semmit nem dob fel, a főoldalon látszanak könyvajálók (könyvtárnézetben egyáltalán nincs), meg a lezáróképernyő kindle-s, ennyit jelent a reklám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!