Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tescoban árulnak fényképezőgép...

Tescoban árulnak fényképezőgépeket?

Figyelt kérdés

Ezek érdekelnének:

[link]

Tudom nagyon szegényes a kínálat, de hátha valaki találkozozott ilyen gépekkel

2023. jún. 12. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
4. és 5. válasz értelme ugyanaz. Az egyik 100%, a másik nulla. Vicces.
2023. jún. 13. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 Az 5-ös azt állította, hogy soha nem volt elektronikai osztályuk, pedig volt.
2023. jún. 13. 23:50
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Az ötös nem azt állította!

A negyedik válaszra reagált.

„de még normális elektronikai osztályuk se volt”

Az ötös erre írta, hogy soha nem is volt (normális). És azt is írta, hogy a háztartáshoz, étkezéshez kapcsolódó dolgok voltak a palettán.

Egyébként én vagyok. Nem ismerem az összeset, de nálunk biztosan így volt. Kávéfőzőt vehettél a boltban, de hűtőszekrényt nem. Autógumit sem. Varrógébet, tévét stb. sem.

A webáruházban több mindent meg lehet venni, ami az üzletekben nincs.

Pl. hűtőszekrény nálunk ma sincs az üzletben, de rendelni tudok.

2023. jún. 14. 09:30
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Ránéztem a tesco weboldalára és kb semmi nincs online. Boltban ennél kevesebb dolog van? Rég nem voltam már tescoban, azért is érdekel.
2023. jún. 14. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Itt nézted?

[link]

2023. jún. 14. 17:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen
2023. jún. 14. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi értesz azon, hogy szint semmi sincs online?
2023. jún. 14. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:

#10 az nem sárdobálás, hogy kifogásolom azt, hogy a soha nem is volt kijelentésed hazugság. A budaörsi síkon volt. Hogy nálatok valami aprócskatecskó volt, vagy a szomszéd vegyesboltját hívtátok teszkónak, azt már csak ne vegyük ide.

"A tévedés ki van zárva?"

Nem, nincs kizárva. Kivéve, ha el kívánod mosni a hülyeségedet azzal, hogy a lényeg nem ez. A kijelentésedet tekintve pont ez a lényeg.

2023. jún. 14. 18:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Én például sokat járok az Auchanba. Nekem ahhoz képest elképesztően gagyi a kínálat. Pedig elvileg a tesco is szupermarket. Ha az elektronikai eszközökre mész 68db terméket látsz, de ez ugye vegyesen van. Auchanban meg külön találsz min 10 kategóriát az elektronikai cikkeken belül.
2023. jún. 14. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!