Tescoban árulnak fényképezőgépeket?
Ezek érdekelnének:
Tudom nagyon szegényes a kínálat, de hátha valaki találkozozott ilyen gépekkel
"Soha nem is volt."
Dehogynem volt. Tekintélyes elektronikai osztályuk volt ezeknek, Auchan, Cora, Tesco, 25 éve, aztán úgy kb 15-18 éve épültek le. De megengedem, hogy újszülötteknek ez újság.
Nagyon jó fotós osztályuk volt, ott nézegettem a filmes korszak utolsó termékeit, a Nikon F60-65-70-75 vagy hasonlóakat, a Canon Eos 300-féléket, rohadt drágák voltak (még jó, hogy vártam egy-két évet, és már látszott a kampec). Ezekben vettem az akkor igen drágának tűnő tízezer forintos repülőgép-szimulátor játékprogramokat (van még Auchanos számlám pdf-ben 99-ből, bár az csak 5000 Ft-os szimulátor, a Hornet's nest), az üres CD-k messze a legolcsóbbak voltak, de van még egy murisan nagy 64 gigás pendrájvom is Auchanból. Auchanban még vállalkozós kártyám is volt, hogy a számlához jutás egyszerű legyen De még 2012-ben is tekintélyes mobiltelefon- és tartozékrészlege volt a tecsónak, ott vettem a Balatonfüreden a sétányon egy padon (vélhetőleg) elhagyott telefonom helyett egy ócóbbat hirtelen.
6. Ezek szerint a szenilitásom a magyarázat. Újszülött 66 éve voltam.
Az Auchanban ma is van elektronika. Hogy mennyire jelentős, nem tudom. Cora nár nincs. Nagyon ritkán jártam benne, mert a közelemben csak autós megközelítéssel volt.
A közeli Tescoban biztosan nem volt jelentős.
Egy időben válságban volt a cég. Talán kivonulás is szóba került.
Nálunk egyre nagyobb részét adják bérbe. Most éppen a Mediamarknak.
De a lényeg az, hogy nem kapható jelenleg még ilyen hitvány fotós játékszer sem.
"De a lényeg az, hogy nem kapható jelenleg még ilyen hitvány fotós játékszer sem"
Nem, a lényeg az, hogy "a soha nem is volt", az egy ordas nagy félrevezetés. De ha te írtad, akkor megértem, hogy megpróbálsz itt lényegezni, hogy kisebbítsed.
Ezeket írtam én:
1. 3.
Ezt valaki más: Én épp voltam Tescoban, de még normális elektronikai osztályuk se volt lol
Erre én: De ebben mi a meglepetés? Soha nem is volt. Nem csak élelmiszereket árusítanak, de csak az ahhoz köthetőkig terjeszkednek túl a kaján.
Meg ezt is írtam:
Ezek szerint a szenilitásom a magyarázat. Újszülött 66 éve voltam.
Az Auchanban ma is van elektronika. Hogy mennyire jelentős, nem tudom. Cora nár nincs. Nagyon ritkán jártam benne, mert a közelemben csak autós megközelítéssel volt.
A közeli Tescoban biztosan nem volt jelentős.
Egy időben válságban volt a cég. Talán kivonulás is szóba került.
Nálunk egyre nagyobb részét adják bérbe. Most éppen a Mediamarknak.
De a lényeg az, hogy nem kapható jelenleg még ilyen hitvány fotós játékszer sem.
Félrevezetés? Az szándékosságot feltételez? A tévedés ki van zárva?
Az első mondatom nem elég neked? Menjek, gyónjam meg? Nem vagyok hívő. térdepeljek kukoricára? Nincs rá pénzem?
Ha neked boldogabb az életed attól, hogy sárt dobálsz rám, elviselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!