Nagyképernyős régebbi Orion TV-n nem jön be minden adás. Mitől lehet?
Nekünk is van egy ilyen tv-nk és azon sem jön be minden adó-egyszerűen azért,mert a régebbi típusoknál nem készültek fel a modern frekvenciatartományokra---a távirányítós dolgot én úgy oldottam meg,hogy rákötöttem egy videolejátszót -és annak a távirányítójával vezérlem a videócsatornán keresztül,mert oda programoztam be.
Egy öreg tv-re semmiképp ne ruházz be semmit,mert lehet megcsinálják a nagyobb frekvenciáraés más megy tönkre benne-ezek mennek amíg mennek-aztán vége-akkor inkább részletfizetésre vegyél,ha drágállod.
Kábeltuneres ha jól látom. Hipersávosnak is mondják. És igen, ha nem lenne hipersávos, akkor nem tudnál fogni pár adást.
A legvalószínűbb amire tudok gondolni, hogy elosztod a kábeltv koaxot és vagy rossz minőségű az osztód, vagy túl sok részre osztod. Mindkettő esetben gyenge lesz a hel amit a tévéd kap.
Próbáld meg közvetlenül rádugni a kábelre elosztás előtt és nézd meg, hogy akkor jó-e.
Egyrészt ahogy egy előttem szóló is mondta nem biztos, hogy megéri rákölteni, elég régi a készülék.
A videót pedig ne koaxon kösd rá, hanem a videobemenetre közvetlenül (scart, rca, svideo vagy ami van rajta).
Ha nincs kábeled, akkor pár100 forintért kapsz bárhol, akár teszkóban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!