Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Képszinkronizálható ledszalag?

Képszinkronizálható ledszalag?

Figyelt kérdés

Már átgörgettem az egész google-t kijelző szín követő rgb ledszalagért, de tanácstalan maradtam. Olyan verziót szeretnék, ami a tévé/monitor mögé ragasztható. Találtam néhány opciót elkepeztő drágán, de... Ajándékba szeretném adni és sajnos még tanulok, úgyhogy nem tudok több tízezreket kiadni érte. Valakinek van esetleg olyan, ami bevált és megfizethető? Vagy bármi egyéb tanács ezzel kapcsolatban?

Ha valakinek van más ötlete ajándékba ilyen témában azt is szívesen fogadom. Előre is köszi. ♡

#RGB #képszinkron #Színkövető
2023. máj. 29. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Gombokért felejtsd el az ilyesmit.
2023. máj. 29. 23:42
 2/5 Salx Narval ***** válasza:
Nálam ami bevált háttérvilágításként az egy sima épphogy csak derengő fény, minden más zavaró volt számomra (a gyárilag beépített is). Nyilván előny ha a fényerő és színezet tetszés szerint állítható de ennél több szerintem felesleges egy TV/monitor mögé. Az enyém nem szalagra szerelt LED de így is betölti a teret (szekrénysorba helyezett TV). Nem akarlak lebeszélni a tervedről csak mivel tanácsot is kértél gondoltam megosztom veled a saját tapasztalataimat. Jó a szemnek ha nincs vak sötét a tV mögött de zavaró ha ez fény mozog, villódzik és változik a színe.
2023. máj. 30. 05:33
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Honnan tudod, hogy akinek ajándékoznád, nem fogja idegesíteni?

Vannak emberek, akik pszichiátriai alapon nem bírják elviselni a sötétben való TV-nézést. Még aludni is csak lámpa mellett akar / szeret / mer.

Másoknál, mint nálam is, a megfelelő moziélményhez a teljes sötétség feltétel. De egyéb TV-műsorokat sem néznék szívesen háttérfénnyel. Igaz, amúgy sem nagyon szoktam, de ez itt mellékes.

2023. máj. 30. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:

"Találtam néhány opciót elkepeztő drágán, de... "

De ez a valóság.

2023. máj. 30. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Hacsak háttérvilágítás kell,arra bármilyen LED szalag jó, de az aktívak,amik hasonlóan müködnek mint a Philips Ambilight TV-i, azok sajnos húzósak, és ott is csak akkor használhatók, ha a TV külső HDMI-s eszközről működik.

Illetve van az a kínai, ami ebből olcsóbb, de az meg csak Androidos TV-vel működik.

2023. máj. 30. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!