Milyen hangfalat kell épiteni (méretek) , ezek hangszórókhoz, hogy jól szépen szóljon, és milyen kondenzátorok kellenek?
Aucs, már az érzékenységeket össze kellene igazítani. A Tesla nagyon behatárolja az összteljesítményt, szerintem háromfelé kellene menni a projekttel, annyira más liga mind. A piezohoz valami irdatlan érzékenységű, de nem drága (nem a nagyobb teljesítményű és méretű) PA "mélyközép" szép lenne valahol 3-4k közt (mélyközéptől függ) keresztezve negyedrendűvel (24dB/oktáv). Túlságosan elrontani nem lehet, ordítógép lesz. A mély legyen viszonylag talajközelben, reflexnyílás teljesen alul, és tud az egészen kiegyensúlyozottan is szólni. Limiter és felüláteresztő szűrő erősen ajánlott, mérve és beállítva.
Vagy eladod a piezóidat.
A két teslához valami sima papír magas lenne jó, mint eredetiben, sima zárt dobozban, mint eredetiben. Valahol 30-40 liter körül lehettek ezek, de szerintem sokat mondok. Kitömheted vattával, teljesen jó. Nyilván meghálál egy jobb dóm magas párt, párezerért egész emberes kis textildómok vannak, oda bőven elegendő terhelhetőséggel.
Az MNC szerintem kocsiba szubnak. Csak én nem találok T-S adattáblát? Kísérletezős portolt vagy zárt, esetleg 40Hz környékére negyedhullámhosszos Transmission Line vagy extrém őrület esetén valami értelmes nyomókamrás tölcsér, hossz harmadánál laza vattázást bekísérletezve, miközben a torokfelülettel játszol.
Milyen kondik kellenek?
3 utas lenne
Ó nemvagyok en olyan profi,
Kondikkal, hogy oldanám meg,
Vagy tenyleg feljtős, számomra?
"Ezek vannak itthon"
Hát ez olyan mint ha főzni akarnál, de otthon csak tejszínhab, 2 krumpli, egy üveg csípős savanyú paprika, egy ananász és egy fagyasztott ponty lenne te megkérdeznéd miből mennyi kell a kajához.
Vagy hogy mennyi só kell bele.
Valamit ebből is lehet csinálni de az eredmény nem biztos hogy az lenne amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!