Ráöntöttem a laptop billentyűzetre az innivalót, mit tegyek h jó legyen újra?
Figyelt kérdés
pár billentyű nem működik, várjak míg megszárad?2010. okt. 10. 21:37
11/11 anonim válasza:
Ellentetben amit bp1985 mond, nyugodtan ki lehet hajszaritozni!
Nekem kb 1 oraja borult ra egy jo deci szensavas narancsle (rogton kikapcsolt magatol, nem is lehetett visszakapcsolni, teljesen halott volt szegeny) es azert kerestem valaszokat itt. Mivel nem talaltam semmi ertelmeset, szetszerelni meg nem tudom hogyan kell ezert jozan eszre hallgatva ki hajszaritoztam kb 3 x 3 percig vigyazva hogy ne melegedjen tul es csodak csodajara mukodik a laptop ujra meg minden betu stb a klaviaturan... en is alig hittem el...
Foleg miutan azt olvastam itt, hogy keresztet vethetek ra es tenyleg halottatt jatszott vagy fel oraig szegeny.
A HAJSZARITOZAS igenis mukodik!!!
Komol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!