Ráöntöttem a laptop billentyűzetre az innivalót, mit tegyek h jó legyen újra?
Figyelt kérdés
pár billentyű nem működik, várjak míg megszárad?2010. okt. 10. 21:37
1/11 anonim válasza:
Előszöris gratulálnék :) Másodszor pedig ne várj , valahogyan távolítsd le róla a folyadékot mert nem szárad meg , ha rossz helyre kerül szerintem zárlatos is lehet :S
2/11 anonim válasza:
Ígyvan, ha utána sem működik, valszeg szét kell kapni, kiszárítani.
3/11 anonim válasza:
Szerintem tedd egy kád meleg vízbe, úgy kimosódik a ragacsos lé közüle.
4/11 anonim válasza:
Szétszedni semmikép sem szabad mert akkor az egész klaviatúra tönkremegy. Tapasztalat.
Amúgy nekem is ment már rá innivaló egyenlőre még(!) semmi baja.
5/11 A kérdező kommentje:
utolsónak: és te kiszárítottad? vagy megvártad mi megszráad.. és ha igen mennyi idő lett? vagy hogy volt?:S
2010. okt. 11. 16:38
6/11 bp1985 válasza:
Hajszárítóval meg se próbáld. Remélem, hogy most nem arról írsz. Mert a víz az megtalálja magának a utat, és tönkre vágod vele az egész gépedet.
7/11 anonim válasza:
Hát én úgy csináltam, hogy letöröltem a felületét aztán fejjel lefelé fordítottam és hagytam, hogy kimenjen belőle a folyadék aztán megint megtöröltem. Szárítani nem szárítottam meg. De amúgy nem tudom mennyi idő volt.
És bocsi a késői válaszért.
8/11 anonim válasza:
Bár nekem nem laptopom van.. Azt nehezebb fejjel lefelé fordítani. :D
9/11 A kérdező kommentje:
hát tulajdonképpen, nicns semmi baja, csak a billentűzet nem megy..:/ egy csere vagy bármi körülbelül mennyi lenne?
2010. okt. 13. 15:14
10/11 anonim válasza:
Hát én nem tudom.. Nézz utána a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!