Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ráborult a PC billentyűzetemre...

Ráborult a PC billentyűzetemre az üdítő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 2 dl víz került az asztali gépem billentyűzetére,kiszárítottam, hajszárítőval is próbáltam, de sehogy sem működik. Lenyomok egy billentyűt és telljesen más betűket kezd el írkálni és telljesen máshogy reagál. Valami tipp esetleg?

2023. máj. 24. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
11%

Most víz vagy üdítö?

Másrészt egy normál USB-s billentyüzetet le lehet zuhanyoztatni, úgy kimegy belöle a beleömlött akármi, utána legalább egy napig szárítani álló helyzetben.

2023. máj. 24. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

A fóliák közt nem szárad ki szétbontás nélkül.

Ha nem akarod szétszedni, vegyél másik billentyűzetet.

[link]

2023. máj. 24. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Vegyél másikat
2023. máj. 24. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom több napon keresztül szárítani aztán megnézzük az eredményt. De azt nem írtam le, de talán az is közrejátszhat, hogy LED-es?
2023. máj. 24. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

"aztán megnézzük az eredményt"

Megnézheted. Szépen el fognak korrodálódni a fém vezető csíkok. Lehet hogy nem néhány nap, hanem 2 hét alatt.

Nem szoktam ismételni magam, de érted megteszem:

Vegyél másikat!

2023. máj. 24. 22:07
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Felesleges várni, szét fog rohadni, ha nem szeded szét darabokra.

Nemrég véletlenül én is így jártam, szerencsére pont egy lomtári darabot tesztelgettem, így nem ért nagy kár.

Szétszedtem, hihetetlen módon mindenhová befolyt a lé, ahová csak lehetett. A PCB-re, a fóliák közé stb. Kitöröltem ugyan, de azóta sem volt kedvem összerakni, annyiba maradt.

2023. máj. 24. 23:28
 7/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Mármint szinte azonnal szétszedtem és mégis...
2023. máj. 24. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Csavarhúzó nevű varázseszközzel szét lehet szedni (a gumi lábak alatt is lehet csavar). Langyos mosogatószeres vízben elmosod. Szivaccsal óvatosan át lehet dörzsölni, nem lesz semmi baja. Napra kiteszed, egy óra alatt megszárad.
2023. máj. 25. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!