Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyiért vettetek vezeték...

Mennyiért vettetek vezeték nélküli fülhallgatót?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyibe kerülne egy jó minőségű fülhallgató, ami nem romlik el egy év alatt

2023. máj. 17. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Skullcandy Dime (LIDL-színekben, tavaly olyan 10-11K volt, most olyan 15 körül van). Jól szól, 3 órát bír egyszerre (max hangon), stabilan bent marad a fülben, (nyilván ez anatómia kérdése is), izzadok is közben (bicajozás közben használom sokszor), semmi baja.
2023. máj. 18. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedden kaptam meg a Skullcandy Mod Burton-t, 65 euróért. Na, én nem igazán vagyok elégedett. Jól néz ki, nem drága, de kb ennyi. Magas a hang, basszus gyenge, szakadozik, ha csak a zsebbe rakom. Előtte Skullcandy Sesh Evo volt, aminek sajnos elvesztettem a töltőtokját. Őt 1,5 éve 60 euróért vettem. A hardwear rakat car, szanaszét repedezett a doboz is, a fülesek is, de rohadt jól szólt, a bluetooth is nagyon erős volt. Gondolkodom, hogy visszaküldöm a mostanit és megrendelem újra a Sesht.
2023. máj. 18. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:
SONY WF-C500B TWS vettem pár hónapja 22 ezerért. Nagyon meg vagyok elégedve vele, nem hittem hogy ennyiért jó minőségű terméket kapok, de örülök hogy ez mellett döntöttem. A hangerősséggel/hangminőséggel nincsen probléma az akku is sokat bír. A tok 3-szor szerinte teljesen fel tudja tölteni. Csak ajánlani tudom.
2023. máj. 18. 09:18
 14/15 Morzsi007 ***** válasza:
Airpods 1.generáció anno 60E volt, tetszett, szerettem, de pár év után az aksi gyengülése miatt eladtam. Közben vezetékes fejeset használtam. Tavaly vettem Soundcore Libert 3 Pro-t a sok pozitív visszajelzés hallatára, meg majdhogynem féláron volt akcióban. (36E Ft). Ahogy az Airpods-cal, úgy ezzel sem volt semmi probléma, nem akadozik, nem szakad meg, viszont ehhez kellet EQ-t használnom, mert a hangja alapból nem tetszett. Így már sokáig hallgatható. Közben volt, poén kedvéért Alis 3000 forintos TWS. Működött egy darabig, egy idő után az egyik fele feladta a szolgálatot, de nem is vártam sokat. Hangja egyikhez sem hasonlítható, túlzott mély, közép-magas tartományban gyenge volt. A Liberty egész jól szól, nagyot is és magas hangerőn sem fárasztó, mint a legtöbb, bár teljes árából biztos van más alternatíva is.
2023. máj. 18. 09:19
 15/15 Hintalow ***** válasza:

Kb 2 ève vettem 10 ezer forit körül egy Haylou W1-et (xiaomi almárka)

Teljesen jól megy azóta is, majd napi használatban.

2023. máj. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!