Mennyiért vettetek vezeték nélküli fülhallgatót?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyibe kerülne egy jó minőségű fülhallgató, ami nem romlik el egy év alatt2023. máj. 17. 23:00
1/15 anonim válasza:
25 ezerért redmi buds 4 prot
,Eddig nincs vele baj
2/15 anonim válasza:
Aliexpressről rendeltem egyet próba szinten 1500 ft-ért (ha működik, jó üzlet volt, ha nem, akkor meg nem dobtam ki érte sok pénzt, így gondolkodtam)
2 éve működik, szerintem egész jó hangzása van, 4-5 órát bír folyamatos zenehallgatás mellett (+ a tok párszor azért feltölti)
Telefonálni nem lehet vele, mert a másik személy alig érti, de hát itt jön be, hogy 1500 Ft volt, nem is lehet tőle sokat várni
3/15 anonim válasza:
25-ért vettem JBL-t (több rémlik, de most ennyinek írja, vagy lement az ára, vagy csak vacilláltam ez és egy drágább között, nem emlékszem), normálisan szól, régebbi, mint egy év. Volt egy olcsóbb JBL-em (20K) amit elhagytam, de aztán meglett😄 Azt odaadtam tesómnak és az sem romlott még el, de az új jobban szól.
4/15 anonim válasza:
Hát én utálom ezt a vezeték nélkülit, mert sokszor van, hogy a bluetooth akadályozza a wifit, de ha kikapcsolom a bluetooth-t a wifi egyből visszajön, vagy ha a wifit kapcsolom ki és átváltok mobilnetre akkor ismét működik a net, szóval nekem ez rohadtul idegesítő
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Airpods 2 vettem tavaly márciusban a férjemnek ajándékba. Azt hiszem 50 ezer volt. Féltem milyen lesz, mennyit bír. Nagyon jó. Minden este használja, sokat kibír. Meg vagyunk elégedve.
7/15 UlfOrmson válasza:
29-ért vettem egy JBL-t tavaly ősszel (első Bluetooth fülesem). Eddig tökéletesen működik, teljesen megvagyok elégedve vele
8/15 anonim válasza:
12ezerért vettem egy JBL-t, amit még a Sparban lehetett venni, ha elég matricát gyűjtöttél.. Kb 2-3naponta töltöm, és nekem megfelelő a hangzása, vagy két éve van meg.
9/15 anonim válasza:
Skullcanyt vettem vagy 3-4 éve.
23-24 ezer körül volt.
Csodás a hangzása, sokáig bírja töltés nélkül, imádom!
10/15 Ypszilon1980 válasza:
Baseus encok wm01 több mint 1 éve kiválóan működik, stabil a kapcsolat és viszonylag jó a hangzása is, 13ezer Ft. volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!