PhYtlEn kérdése:

Helyileg Pesten hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Keresek LED TV háttérvilágítást, ami követi a színeket.

Melyik boltban kaphatok ilyet?(media markt-al kíméljetek).

2023. máj. 9. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Philips Ambilight TV-k alapból tudják.
2023. máj. 9. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Kollégát kiegészítve itt van bővebb információ, és pontos modellek: [link]
2023. máj. 9. 08:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyival egészíteném ki, hogy LED csíkot keresek :D
2023. máj. 9. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem megoldott kérdés, csak beépített megoldás létezik. Valahogy át kéne adni a LED csíknak, milyen színek vannak éppen...
2023. máj. 9. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyival egészíteném ki, ha nem a tv-ben van benne, akkor valahogyan azért mégis hozzá kell jutnia a képtartalomhoz. Ezért van az, hogy koax kábelnél ez nem megoldható.

A másik vonal pedig az, hogy színes meg világít meg minden, de semmi köze a képtartalomhoz.

2023. máj. 9. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Létezik egyébként ilyen, egy külön doboz, amit gondolom a TV egyik bemenetére kell kapcsolni és utána a dobozt kell használni, mint egy Chromecast-nél. Viszont ennek elég durva ára van. 200€ amit én néztem és szerintem ennyit nem ér, főleg, hogy van olyan TV amiben alapból van és valószínűleg jobb is.

Azért itt a link hozzá ha érdekel: [link]

Szerintem ilyeneket nem fogsz kapni boltokban Magyarországon sehol.

2023. máj. 9. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek van be- és kimenete is, ha jól látom. Továbbítja a képet, de közben fel is dolgozza. Ez viszont gondolom csak HDMI forrásnál működik, tehát antennás vételnél, USB- vagy hálózati lejátszásnál, vagy beépített alkalmazásnál (YouTube, Netflix, stb.) nem.
2023. máj. 9. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!