Ezt az akkumulátort, hogyan lehetne felújítani, fel lehet?
Gondol9k arra, hogy szetszedni és valamiféle cellákat kicserélni újakra?
Valahol láttam akku cellakat , de azok nagy kerekek tömzsik voltak, Van rá mód ezt javítani, hogyan kellene?
NOWY akumulator / bateria do Drona OVERMAX X-Bee 9
Nem igazán èri meg mert egèsz jó áron átveszik a leadó helyeken.
Gyakorlatilag a szegèny indiában láttam olyan videókat ahol szètszedik megtisztítják újraszigetelik minimális egyszerű eszközökkel újítják fel. Ám rendkívül káros az egèszsègre ebben a formában.
"összeforrasztani ugyanúgy a cellákat, beforrasztani a csatlakozóra és ennyi."
Beleér a kezed a bilibe!
A legtöbb okosság ami ezekben az akksikban van nem fogadja el az új cellákat. Meg valószinüleg a drón sem fogja elfogadni a megmókolt akkumulátort. Itt nem csak arról van szó, hogy kiforrasztas két vezetéket, meg visszaforrasztas 2 másikat, szoftveresen is bele kell nyúlni.
Attól hogy a cellákat kicseréled, a vezérlőben még ugyanannyi töltési ciklus marad az agyában. Azt hogyan nullázod? Forrasztással? :DDDD
Kérdező vegyél másik akksit, az a jó megoldás! Pláne drónnál! Tegyük fel sikerül a műtét és elindul a megbuherált akksival a drón. Mi a biztosíték arra, hogy nem 100 méter magasan fogja azt mondani az akksi, hogy oké, nekem ennyi volt, lekapcsolok. Aztán a drónod beveri egy 80 millás BMW ablakét. Megéri?
6 mitbeszélsz?
""legtöbb okosság ami ezekben az akksikban van nem fogadja el az új cellákat. Meg valószinüleg a drón sem fogja elfogadni a megmókolt akkumulátort.""
Hogy?
pontosan nem tudom, mert nem volt dolgom pontosan
ilyen akksival.
De ezekben az akkumulátorokban is van egy szoftber ami kommunikál a drónnal.
Feljegyzi a callák töltési ciklusait és letilt egy bizonyos ciklus után biztonsági okokból. Mivel nem "ütöd ki" ezt a szoftverből, ezért új cellával sem fog elindulni. A legtöbb laptop akksi is ilyen. Meg mát a mobiltelefonokban is ezt csinálják, nem elég kicserélni a cellát, szoftberesen is bele kell nyúlni.
A kezdem érteni,
Nekem is jelez és hazajön a drón, ha kevésnek találja már a z akku
megfelelő működést az igaz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!