Szerintetek megéri várni a Microsoft excausive játékokra vagy váltsak platformot?
Figyelt kérdés
Jelenleg Xboxom van, előző generációs. És mivel már az előző generációra nem fognak nagyon megjelenni játékok ezért úgy döntöttem, hogy hamarosan váltok. A Microsoft ígér több excausive játékot a jövőben, de nem tudom, hogy megérné maradni az Xbox platformnál.2023. ápr. 24. 21:28
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy akarsz-e azokkal játszani, amiket ígérnek. Ha igen, akkor max. PC-re válthatsz, mivel Xbox exkluzív nincsen, azok mind jönnek Windows-ra is.
3/6 A kérdező kommentje:
Az excausive az, ami csak arra az adott platformra jelenik meg
2023. ápr. 25. 06:31
4/6 anonim válasza:
Az "exclusive" a szó amit keresel. Nem létezik olyan, hogy excausive. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: azt senki nem tudja eldönteni helyetted, hogy te mit akarj játszani. Csak hogy néhány példát mondjak: ha Halozni akarsz akkor Xbox. Ha Super Mariozni akarsz akkor Switch. Ha Gran Turismot játszanál akkor PS.
5/6 A kérdező kommentje:
Exkluzív magyarul rájöttem
2023. ápr. 25. 10:02
6/6 anonim válasza:
Angolul sem excausive 🙂 Sőt, semmilyen nyelven nem az. Nincs olyan szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!