Hogy játszhatnék java-t is?
Na szóval. Megvettem a Minecraftot, de egy kiskoru microsoft accra. Később átjelentkeztem egy másik, felnőtt profilba, hogy mukodjon a multiplayer, es bedrockon mukodik is. pc-ről jatszok. Ki szeretnem probalni a javat is, ha mar egyutt vettem oket, de itt jon a problema. Ha a gyerek fiokkal jelentkezek be a javaba akkor nem tudok jatekosnevet beallitani, igy aztan még a singleplayer se mukszik. ha a felnottel lepek be, akkor meg azt irja ki h probaljam ki a demot, vagy vegyem meg.
Pls aki tudja valaszoljon.
A gyerek accot valahogy változtasd át felnőttre, vagy engedélyezd a multiplayert.
Alternatíve játszhatsz tlauncherrel. Mivel megvetted, ezért nem lopsz. (a hypixel nem működik a tlauncheren)
koszi, de egyreszt pont a hypixel miatt kene, masreszt nem lehet atallitani az eletkort(még a szuloi fiokbol se), harmadreszt a multiplayer engedelyezest megcainalta apukam mar regen, de
windows 11 rendszeren nem jon at az engedely, nem mukodik.
Ez alapján csinaltam:
- Using the adult Microsoft account, sign in to your account on family.microsoft.com.
- Choose the family member, select then Manage consent.
- In the Manage permissions page of the child’s account you want to change, at the right, select Edit this child's personal info and then follow the instructions.
Tehát jelentkezz be a family.microsoft.com oldalon. Válaszd ki a gyerek profilját és írd át a születési dátumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!