Emeletes családi házban hogy tudnám a Wifit az emeleten is kábelezés nélkül elérhetővé tenni, van erre valami jó erősítő?
Köszönöm
Én arra gondoltam amúgy, hogy a lépcsőházból összeszedné az erősítő a jelet és lőné szét az emeleten. De akkor azt mondod ez nem járható út?
Sajnos nem nagyon lehet fúrkálni és kábelezni, bérelt ingatlan
Ha nem akarsz/tudsz kábelezni, de az emelet és a földszint egy fázison van, akkor tud segíteni az áramhálózati adapter-páros. Ilyesmit gyárt például a TP-Link:
ebből egyet elhelyezel a földszinten a routerhez közeli konnektorban, egyet meg az emeleten, a vezetéknélküli eléréssel nem elérhető területen.
"Ha nem akarsz/tudsz kábelezni, de az emelet és a földszint egy fázison van, akkor tud segíteni az áramhálózati adapter-páros. Ilyesmit gyárt például a TP-Link:"
Ami azonnal lehal a zajos kapcsolóüzemű tápoktól, ledes fényforrásoktól, stb.
Nem tudom javasolni. Inkább a fúrás. Minden más túl kompromisszumos.
Oldd meg a kábelezést.
#9: A kérdező írta:
"Sajnos nem nagyon lehet fúrkálni és kábelezni, bérelt ingatlan"
akkor marad az áramhálózati adapter. Normál esetben működik. Ha nem/lassabb lesz, akkor ki kell deríteni, hogy mi okozza a zavart és ott szűrést/zavarelhárítást végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!