Miért van ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Okos tv-n be írom a Google fiokomhoz tartozó email címet rá megyek hogy tovább és ki törli az egészet nem történik semmi. Nem tudok bejelentkezni.

2023. ápr. 16. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
A tv mellett van könyvespolc?
2023. ápr. 16. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen fajta tv?
2023. ápr. 16. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Technika 😃

Nem csoda ha nem hallott róla senki én is 4* olvastam el hogy jól látom

(Kaptuk hasznalt)

2023. ápr. 16. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Tedd fel a kérdést prohardver fórumra. :)
2023. ápr. 17. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is arra próbáltam utalni az 1-es válaszban, hogy durvakevés az információ.

De még így is kevés. Pontosan millyen típus, milyen (ár)kategóriájú cucc ez? Mit tud, mi van benne, milyen szoftver, stb.

Mindazonáltal te is egy jó nagy marha vagy, hogy egy ilyen puruttya eszközbe írogatod a jelszavaidat. Aztán meg nem tudod, hogy miért "törik fel" a fiókjaidat. Ennyi erővel egy 12 négyzetméteres molinóra is kiírhatnád a Nyugati pályaudvaron a csarnokban, hogy csak néhány ember lássa.

Amúgy valszeg az lehet a gond, hogy ez a szhaar nem képest megnyitni a google fiókodat. Vagy a tv böngészője nem alkalmas rá, vagy a google látja, hogy ez milyen böngésző/eszköz és ezért nem engedi a belépést.

2023. ápr. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!