Magassugárzó hangszóró. Miért bug? Minimálisan szól de a bugása hangosabb! Ez miért van? Lehet ezt orvosolni??
A tápegység vagy a táptranszformátor is okozhat búgást a hangszóróban mivel elektromágneses interferenciát okozhat a környező vezetékekben és áramkörökben vagy nem megfelelő a táp simítása, hidegítése. Ez az interferencia akusztikus zajként jelenhet meg a hangszóróban, és búgás formájában hallható.
A táptranszformátor okozta búgás általában alacsony frekvenciájú és stabil hang, amely hozzáadódik a kimeneti hanghoz. Ha a táptranszformátor okozza a búgást, akkor általában akkor is hallható, ha a hangerőt lecsökkentjük vagy a hangforrás leállítása után is.
Mi a francért nem vagytok képesek (kérdező illetők) típust írni és miért nem közlitek, hogy valami korábban jól működő szar romlott el, vagy új szar eleve ilyen és soha nem is volt jó?
Ezt nevezem én úgy, hogy mindig jelenidőben fogalmaztok: ez van, az van.
De mi volt a rohadt előzmény? Sok esetben nem mindegy, a válasz szempontjából.
Vannak egyébként néha precíz kérdező illetők is, akik gondolnak erre is, képesek kontextusban gondolkodva kérdezni, részletesen fogalmazni. De elég ritka sajnos.
Értem a hozzá szolásokat. De jól van be kötve minden. Több hangsugarzot is próbáltam. És ugyan az halkan szól és nagyobb a bugása mint a zene.
Kondi szált volna el??
Vagy esetleg túl közel van az aux kábel jack dugója a hangszóróhoz? De ezt nem hiszem
Több hangszóróval próbáltam és mindnél ugyan ezt csinálja!
Hangszóró típusa Visaton G 20 SC
Valakinek valami ötlet?
Elözmenyet nem tudom. Így került hozzám és szeretném megcsinalni magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!