2008-as MacBook-ra le lehet tölteni a CapCut-ot?
Sziasztok! Itt vagyok, megint én, aki rengeteg (=7) mosógépes kérdést zúdít rátok!
Nekem a 2008-az MacBook csak a CapCut-ra kellene (esetleg egy kis YouTube-ra). Minden kérdés, amely valamely formában tartalmazza a “vegyél újabbat” kifejezést, kapja az X-et.
tabbajú léygev :P
Az app az alábbiak szerint kompatibilis:
Nem tudom pontosan milyen a géped, mert 2008-ban többféle Macbook, Macbook Air és Pro is ki lett adva, de az biztos, hogy legújabb OSX-et támogató gépre is csak a 10.11 tehető fel.
iPhone: Requires iOS 11.0 or later.
iPad: Requires iPadOS 11.0 or later.
iPod touch: Requires iOS 11.0 or later.
Mac: Requires macOS 10.14 or later.
#1: mert még sosem volt MacBook-om. Nem szeretném úgy megvenni, hogy nem lehet rá letölteni.
#2: az az első “mondat”... na midegy, köszönöm a segítségedet! Megy a kis pipa, hiába ott van az az első mondat.
#3: köszi!
Arra hogyan tették big surt?
És minek? :D
Amúgy ezért megy rajta:
Requires macOS 10.14 or later.
BigSur 11.7.5.
#6:
Huhh, jogos, nem kicsit néztem be az évszámot :-) 2013-as, nem 2007-es.. elnézést.
Ha 2008-as, akkor azon simán nem fog futni, mert ugye minimum a 10.14 (Mojave) kell, ami csak úgy nem települ.
Az OpenCore Patcher segítségével fel lehet rakni újabb rendszert (akár Ventura-t is), de vannak limitációk:
És akkor úgy működni fog (érts: el fog indulni), persze hogy teljesítményben ez milyen lesz, azt még csak megjósolni sem tudom, de mondjuk sejtem :-)
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
Akkor olyan MacBook-ot fogok kinézi, amin MacOS 10.14 (vagy újabb verzió) lesz!
A jelenlegi Windows olyan lassú, hogy rengeteg időbe telt, hogy megszerkesszek egy videót (ami 3 perces).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!