Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 2008-as MacBook-ra le lehet...

2008-as MacBook-ra le lehet tölteni a CapCut-ot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Itt vagyok, megint én, aki rengeteg (=7) mosógépes kérdést zúdít rátok!

Nekem a 2008-az MacBook csak a CapCut-ra kellene (esetleg egy kis YouTube-ra). Minden kérdés, amely valamely formában tartalmazza a “vegyél újabbat” kifejezést, kapja az X-et.

2023. ápr. 9. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Most miért kell úgy csinálni, mintha nem tudnád magadtól is a választ...
2023. ápr. 9. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:

tabbajú léygev :P

Az app az alábbiak szerint kompatibilis:

Nem tudom pontosan milyen a géped, mert 2008-ban többféle Macbook, Macbook Air és Pro is ki lett adva, de az biztos, hogy legújabb OSX-et támogató gépre is csak a 10.11 tehető fel.

[link]

iPhone: Requires iOS 11.0 or later.

iPad: Requires iPadOS 11.0 or later.

iPod touch: Requires iOS 11.0 or later.

Mac: Requires macOS 10.14 or later.

2023. ápr. 9. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, viszont régebbi Premiere biztos megy rá, és még Kína se fog kémkedni :)
2023. ápr. 10. 06:02
 4/8 A kérdező kommentje:

#1: mert még sosem volt MacBook-om. Nem szeretném úgy megvenni, hogy nem lehet rá letölteni.

#2: az az első “mondat”... na midegy, köszönöm a segítségedet! Megy a kis pipa, hiába ott van az az első mondat.

#3: köszi!

2023. ápr. 10. 07:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Az AppStore-ban lévő CapCut - Video Editor-ra nekem azt mondja, hogy fut a gépemen (nem töltöttem le, de a kompatibilitást így is ellenőrzi). 2007-es Air, BigSur 11.7.5.
2023. ápr. 12. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Arra hogyan tették big surt?

És minek? :D

Amúgy ezért megy rajta:

Requires macOS 10.14 or later.

BigSur 11.7.5.

2023. ápr. 12. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:

#6:

Huhh, jogos, nem kicsit néztem be az évszámot :-) 2013-as, nem 2007-es.. elnézést.

Ha 2008-as, akkor azon simán nem fog futni, mert ugye minimum a 10.14 (Mojave) kell, ami csak úgy nem települ.

Az OpenCore Patcher segítségével fel lehet rakni újabb rendszert (akár Ventura-t is), de vannak limitációk:

[link]

És akkor úgy működni fog (érts: el fog indulni), persze hogy teljesítményben ez milyen lesz, azt még csak megjósolni sem tudom, de mondjuk sejtem :-)

2023. ápr. 12. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

Akkor olyan MacBook-ot fogok kinézi, amin MacOS 10.14 (vagy újabb verzió) lesz!

A jelenlegi Windows olyan lassú, hogy rengeteg időbe telt, hogy megszerkesszek egy videót (ami 3 perces).

2023. ápr. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!