SamuteXD kérdése:
Egy régi xboxos játékot keresek? valószínüleg xbox one ra jött ki Valaki a szegénykés megjegyzésemből megállapítja?
Figyelt kérdés
Szóval régen játszottam ezt a játékot és teljesen kijött a fejemből a neve.
A játék egyik mechanikájára emlékszem. Egy rakás képesség volt de ami tuti hogy volt az a patkányok irányítása. Ez egy futurisztikus disztópiában játszódott ami elég steampunkos beütése volt. A játék singleplayer fps volt emlékezetem alapján. Megtudjátok mondani mi a neve a játéknak?
2023. ápr. 9. 18:11
1/10 anonim válasza:
Mikre nem képes a google :)
2/10 anonim válasza:
Dishonored?
Első, ez neked mióta steampunk?
3/10 anonim válasza:
#2 Nem feltétlenül téves ugyanis a játék rengeteg hasonlóságot mutat stílusban, öltözködésben és dizájnban a steampunk világokkal. Az egyetlen igazi különbség az az, hogy nem gőz hanem bálnaolaj hajtja az eszközöket.
4/10 anonim válasza:
A Plague Tale: Innocence
és
A Plague Tele: Requiem
Húúúú az mekkora játék. Imádom.
5/10 anonim válasza:
3, Félreértettél. Az első irta, hogy a plague, én meg arra válaszoltam azt, hogy “ez mióta steampunk?”
7/10 anonim válasza:
Mármint #5, nem #1. Áh, késő van már nekem. Szóval, én nem írtam, hogy milyen játékról van szó.
8/10 anonim válasza:
Akkor nézd meg először mit linkelsz, mert a kérdés szempontjából totál rossz választ tartalmaz.
9/10 anonim válasza:
Egyébként ide nem irta be, de a kérdező írt nekem egy privát üzenetet, hogy a Dishonored a játék amit keresett…
10/10 anonim válasza:
Biztos hogy a Dishonored volt. Mivel a Plague Tale nem fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!