Régi tévével mit lehetne kezdeni?
Én az egyébként működő, de nem használt cuccaim, számos alkalommal tettem már fel a hirdetési portálokra, és vittem el időseknek, nagy családosoknak, akiknek a mások számára értéktelen holmik is nagy segítséget jelentenek.
Egyszer volt olyan, amikor a régi hűtőnk helyett újat vettünk, hogy veszett meleg nyár volt. És egy család hívott, hogy elromlott a hűtőjük, de csak a következő hónapban tudnak összerakni pénzt egy másikra, és ez megmentené a sok cuccot ami így nem menne tönkre. El is vitték, én meg örültem hogy műsoknak segítségére lett.
Na látom érzékenyek ma a modik. Semmi rosszat nem írtam, tényleg érthetetlen mit kell kínlódni olyan készülékekkel ami semmire nem jó! Értéke nincs, inkább csak nyűg. Már a kórházakba tv-ket szerelő ember sem vesz át CRT tv-t, csak laposakat. Ezek semmi másra nem jók mint porfogónak. Ha nem akarod odaadni senkinek, akkor tárolgassad, tedd fel a padlásra és majd az örökösök káromkodnak hogy miért nem adtad oda valakinek.
Ötleteket kérdeztél, kaptál is. Fogadd el. Értéke ezeknek csak számodra van, másnak egyetlen fillért sem ér már egy ilyen készülék. Ha sokkal régebbi lenne, akkor érne valamit. De így ezek a készülékek nem mások mint elektronikai hulladék. Ha nekem nem, legalább a Mérnöknek hidd el!
Sok locsolót!
"Én azért a tévéért anno megdolgoztam"
🤣 Attól még ugyanolyan elektronikai hulladék mint másé. Ha a lakásod eladod az is csak egy árucikk lesz, nem lesz értékesebb azért mert TE szerelted fel a konnektort. 🤣
"Nem fogom 3 működő tévével az utcán kéregető munkakerülő alkoholistákat támogatni."
Akkor Hulladékudvar, továbbá a nagyáruházaknál (MediaMarkt stb.) is ott lehet hagyni. Keresd a hátsó bejáratot, ahol az áruszállítás megy, ott szólsz az első alkalmazottnak, akivel találkozol.
"Én azért a tévéért anno megdolgoztam"
El kell engedni... én is megdolgoztam 2000 körül egy 180 ezer forintos LCD-monitorért, ami akkor még nem sokaknak volt. Akkoriban kezdtek elterjedni az LCD-k, a házilagos használatban.
15" és 1024x768.
Máig csodálhatom a raktáramban, az eredeti dobozában eltéve. De ez legalább nem foglal sok helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!