Bohupo12 kérdése:
Szeretném megvenni a No Man's sky-t playstation-re, de nem tudom, hogy jó-e konzolon vele játszani, mert estem már bele ebbe a hibába. tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 11:28
1/5 Gyakori93 válasza:
Ha a hivatalos online árúházban veszed meg, és netán nem tetszik, vissza tudod kérni az árát. Lényeg hogy ne haladj meg bizonyos korlátokat.
Mint pl pár óra játékídő, és ne vár vele sokat se. Mert pl 2 hét után már nincs opció rá.
A playstation weboldalán biztos fent van mik a feltételek. Nekem nincs ps-em, így csak tipp a pár óra, és a 2 hét.
2/5 anonim válasza:
FPS-t és a lövöldözős játékokat nem konzolra találták ki, így nem igazán éri meg csak pc-remegvenni.Konzolra ott vannak a remek platformerek, körökre osztott taktikai játékok.Érdemes szétnézni, én youtube-on szoktam rákeresni olyanra amihez éppen kedvem van.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 9. 12:54
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy Playstation store-on csak akkor tudod visszakérni az árát a játéknak ha még egy másodpercet se játszottál vele. Tehát ez nem opció de azért köszönöm a válaszodat Gyakori93.
2023. ápr. 10. 20:03
5/5 anonim válasza:
Én annó PC-n is kontrollerrel játszottam (meg most is, ha éppen nincs kéznél a konzol), szerintem nincs vele semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!