Megvennétek a 9 éves gyereketeknek a Playstation 5 játékkonzolt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 11:41
3/15 anonim válasza:
Én nem és még a ps4 sem szerintem még koraiak majd csak 2-3 év múlva.
4/15 anonim válasza:
Nem egy 9 évesnek semmi keresni valója nincs a videojátékok előtt.
5/15 anonim válasza:
Persze. Inkább itthon játsszon, amit látok, mint a barátjainál.
6/15 anonim válasza:
Igen, de az kerékrár-bicikli lenne ps5 matricával;)
Nem akarok én vaksi, púpos szobanövény nevelni...
7/15 anonim válasza:
Persze megvenném hogy itthon játszon a szobájában (és játék függő legyen) még véletlenül sem a barátaival a természetbe az káros tud lenni. Biztos a friss levegőnek is káros hatása van. Remélem ezzel a válaszommal már mindenki egyet tud érteni.
8/15 anonim válasza:
Persze hogy a háttérhatalom kiszolgáltatott rabszolgája legyen?
Ha már felteszed a kérdést az régen rossz. De utána ne jajgass hogy kisegítőben lesz a gyerek és számolni sem tud majd. Habár vannak sulik ahol írás olvasás sem tanulják meg érettségiig.
9/15 anonim válasza:
Én 3.os korom óta játszok (az kb 9 év). Nem lettem játékfüggő, de megtanultam angolul. Nyílván kell felügyelet, pl kártyadatokat ne mentsd le, mindig írd be külön, mert akár véletlenül is vehet dolgokat a játékban. Vannak aranyos, kifejezetten gyerekjátékok, amik nem ártanak. Nem árt az időkorlát sem.
10/15 anonim válasza:
Pl csak ha kész a házi feladata, és megtanult. De csak értelmes játékokkal. Pl live for speed, kirakós, herkules, jazz, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!