A media marktba 3 napon belül visszavihetem a bontatlan headsettet?
Bontatlan, megvan a blokk, 2 napja vettem visszaadják a pénzt?
Budapesten vettem, a tatabányai media markba visszavennék?
Nos, a harmadik nap visszavittem egy vidéki média marktba, nem vették vissza arra hivatkozva, hogy az ő boltjukban nem árulnak ilyen terméket, holott mikor telefonon hívtam az ügyfélszolgálatot az operátor azt mondta, hogy bármelyik boltjukba visszavihetem. Vigyem vissza a fővárosi boltjukba ahol vettem. Mondom, de az már a negyedik nap lesz, mire azt mondta a vevőszolgálatos, hogy a hétvégi napot nem számolják bele a három napba.
Most haragszom a media marktra meg magamra is, hogy lehettem ilyen hülye 2 headsettért adni 14 000 ft., ha online vettem volna, akkor a media marktba 4000 ft az emagon meg 3000 ft lett volna ugyanaz darabja.
Felrúgtam a saját elvemet, hogy megnézni a boltba megyünk, vásárolni meg online a legolcsóbb helyről.
No de most aztán várhatják, hogy a boltjukba bármit is vegyek valaha.
"az egyik árából online vehettem volna kettőt posta költséggel"
Amelyik headset 3500 forintból megvan, az olyan is lesz. Pár hónap és dobhatod ki, mert tönkremegy, nem éri meg megvenni, mert csak hulladék lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!