Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A media marktba 3 napon belül...

A media marktba 3 napon belül visszavihetem a bontatlan headsettet?

Figyelt kérdés

Bontatlan, megvan a blokk, 2 napja vettem visszaadják a pénzt?

Budapesten vettem, a tatabányai media markba visszavennék?

2023. márc. 27. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de szoktak adni hozzá egy papírt amibe le van írva hogy mit lehet visszavinni és hogy mennyi időn belül. Többet érsz azzal, ha azt elolvasod.
2023. márc. 27. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha online rendelted, csak az üzletben vetted át, akkor 14 napig indoklás nélkül visszaviheted. Ha az áruházban vetted, nem olnine, akkor 3 napon belül csak akkor viheted vissza, ha hibás. Legalább is törvényileg, a kereskedő ettől eltérhet a fogyasztó javára, azaz mondhatja azt, hogy ő pl. 7 napig minden nélkül visszaveszi a terméket.
2023. márc. 28. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Nos, a harmadik nap visszavittem egy vidéki média marktba, nem vették vissza arra hivatkozva, hogy az ő boltjukban nem árulnak ilyen terméket, holott mikor telefonon hívtam az ügyfélszolgálatot az operátor azt mondta, hogy bármelyik boltjukba visszavihetem. Vigyem vissza a fővárosi boltjukba ahol vettem. Mondom, de az már a negyedik nap lesz, mire azt mondta a vevőszolgálatos, hogy a hétvégi napot nem számolják bele a három napba.

Most haragszom a media marktra meg magamra is, hogy lehettem ilyen hülye 2 headsettért adni 14 000 ft., ha online vettem volna, akkor a media marktba 4000 ft az emagon meg 3000 ft lett volna ugyanaz darabja.

Felrúgtam a saját elvemet, hogy megnézni a boltba megyünk, vásárolni meg online a legolcsóbb helyről.

No de most aztán várhatják, hogy a boltjukba bármit is vegyek valaha.

2023. márc. 29. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Media Markt az sosem az olcsóságról volt híres. De most két olcsó headsetet vettél összesen 14-ért és azon sírsz?
2023. márc. 29. 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Azon. Mert az egyik árából online vehettem volna kettőt posta költséggel. Nekem 7 ezer ft-ért 5 órát kell dolgoznom, nekem az is sok pénz.
2023. márc. 29. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, nem szóltam. De akkor elég keveset keresel, nem ártana azt fejletsztened.
2023. márc. 29. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

"az egyik árából online vehettem volna kettőt posta költséggel"

Amelyik headset 3500 forintból megvan, az olyan is lesz. Pár hónap és dobhatod ki, mert tönkremegy, nem éri meg megvenni, mert csak hulladék lesz belőle.

2023. márc. 29. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:
hát barátom, neked csak annyit tudok mondani hogy igyináááhuj!
2023. márc. 29. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Micsoda?
2023. márc. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!