A Spotify képes High-Tech hangminőségben zenét szolgáltatni? Ha nem, akkor honnan tudok hozzájutni csúcsminőségű zenéhez PC használatra?
Nézem az Amazon Music-ot, de csak mp3-mat látok.
Mutasd, kérlek, nekem a WAV szolgáltatását. Azt hol találom?
Nagyon köszönöm!
Egyszerűen hihetetlen!!! CSAK mp3 lehetőséget ajánl fel! Nekem pedig VESZTESÉGMENTES kéne... Erre fizessek elő??? :((
Oké, oké, de nekem továbbra is csak mp3 lejátszást ajánl fel. Lásd pl.: [link]
Ennél az albumnál pl. hol találom a FLAC-ot?
Nagyon köszi!
#24: Amazon Music Unlimited csomag keretében (30 napig ingyenesen kipróbálhatod, utána 9 dollár havonta):
lehet hozzáférni streamingszolgáltatás keretén belül kb. 100 millió zenéhez. Hogy az adott album közte van, nem tudom.
És melyikre kattintsak: az "Experience spatial audio" feliratra, vagy a "The HD difference"-re?
(Az utóbbi 24 bithez és 192 kHz-hez viszonyít, amely adat tudtommal tömörítésre utal.)
A FLAC-ot sehol nem találom kiírva.
Köszi!
#26:
"És melyikre kattintsak: az "Experience spatial audio" feliratra, vagy a "The HD difference"-re?"
Nem. Egyértelműen a "try it free"-re
(vagyis "Próbáld ki ingyenesen" - erre utaltam a #25-ös hozzászólásomban azzal, hogy "30 napig ingyenesen kipróbálhatod")
"(Az utóbbi 24 bithez és 192 kHz-hez viszonyít, amely adat tudtommal tömörítésre utal.)"
Nem, az a tömörítéstől független.
A 24 bit a bitmélységre ( [link] ) - vagyis hogy a hang amplitúdóját, hangerejét milyen pontossággal "képezik le" - a 192 kHz a mintavételezési frekvenciára - vagyis hogy egy másodperc alatt hány mintát vesznek a jelből (jelen esetben 192000-et) - utal.
"A FLAC-ot sehol nem találom kiírva."
A belinkelt Techradar cikkében írják
De van itt:
frissebb cikk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!