Android Tv-n hogyan tudnám zárolni hogy a Google-t és egyéb appot pl Gmail levelezést más ne tudná megnézni csak kóddal? Pl csak TV-zni tudna más családtag
Nem értem a lényegét. A TV tévézésre és streamingre való. Minden másra ott a számítógép. Levelezést laptopon, asztali gépen célszerű csinálni, én Y generációs vagyok, napi szinten e-mailezek, de telefonon-telefonról csak max. 4-5 szavas válaszokat írok.
Pl:
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm. Megkaptam.
Üdvözlettel:
Aláírás
A TV-t alapvetően streamingre használom, nagyritkán tévére.
Az e-mail címekhez kell egy erős jelszó, legyen benne kisbetű, NAGYBETŰ, szám, speciális karakter.
Valami ilyesmi, mint mondjuk ez:
d8s92CuĐtP*ß!%
Meghülyülnék ha a TV távirányítóján a navigálógombokkal kellene a virtuális (és persze nem érintőképernyős - szép is lenne, tele lenne ujjlenyomattal a tévé, vagy a fél fizetést folyamatosan az ujjlenyomatok eltávolítására szolgáló permetszerek, speciális mosószerek megvásárlására költhetném) billentyűzeten matatni.
És akkor a családnak mondod, hogy forduljatok el, mert apa nézi az emailjeit? 😂
Azért nincs ilyen megoldás, mert nem gondoltak rá a google mérnökei, mert életszerűtlen! Rajtad kivül talán még 3-4 hasonló elmerobbant lehet a világon aki ilyen funkciót szeretne.
Ott a megoldás az 1-es válaszban.
Ha beépített nem is, jó lenne egy olyan app a Tv-n ha megnyitom tudja hogy fel van töltve a minibár hűtő adott rekesze és kidob egyet ide mellém!
Ha már a mobilról el tudom indítani a BT-s kávéfőzőt, miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!