Van különbség a PS5 és Xbox Series kontrollerek között sportjátékokban?
FIFA, NHL, NBA, NFL, MLB, Nascar, F1, MotoGP, amivel játszanék.
Olvastam, hogy a DualSense nem csak rezeg, hanem haptikus feedback, adaptív ravasz is van.
Van ennek valódi jelentősége a fenti játékokban? Xboxot próbáltam már, az is elég jó, rezeg a rázókövön, egy-egy nagyobb ütközésnél/szerelésnél NHL-ben meg Fifában.
Ehhez képest mivel jobb a PS? Nem csak néhány felhájpolt lövöldözős játékban használják ki ezeket a funkciókat?
Megéri ezért PS-t venni, vagy Xbox Series X? Mert ugye a PS egy 10-essel drágább, kicsivel gyengébb HW, kisebb tárhely a játékoknak, illetve a PS Plusban nincsenek sportjátékok, ellenben a Game Passal.
Köszi a válaszokat!
Az igaz, hogy az eltolt analóg karok miatt kényelmesebb az Xbox, mert mikor kitolom jobbra-balra, nem kell a bal hüvelykujjamnak annyira kifacsart pozícióban lennie mint a PS-nél?
Arra emlékszem, hogy az első Xbox vs. PS2-nél jóval kényelmesebb volt a box, de azóta a PS-nél nagyobb távolság van már a két analóg között, illetve most az 5-nél nagyobb maga az egész kontroller, lentebb fogja az ember, így talán elég magasan van a bal analóg így is.
Nekem PS4-em volt csak, azzal tudom összehasonlítani az Xbox controllerjét.
Számomra a boxnak az aszimetrikus joystick elhelyezése sokkal kényelmesebb.
A hüvelykujjad nincs kifeszített pozícióban, relaxáltabban fekszik a joysticken. PS4-nél emlékszem, hogy néha jól esett egy kis szünetet tartani.
PS5nél már tanultak belőle és a nagyobb mérettel már kényelmesebb.
De engem a box megvett ezzel a design-al.
Nem hiába költött a microsoft rá 100m dollárt a kontroller fejlesztésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!