Milyen tabletet érdemes venni egy 10 éves gyereknek?(születésnap)
2023. márc. 26. 10:29
1/14 anonim válasza:
Várnék még vele 1-2 évet de amúgy jó
2/14 anonim válasza:
Valószínüleg játszani is akar rajta, arra meg már lehet gyenge lesz ez a tablet.
Nem tudom mennyit szánnál rá, de 45 körül itt van ez: [link] picit erősebb, 8 magos proci, 3Gb memória, veszel bele egy SD kártyát(ha lehet), és el lesz vele sokáig.
3/14 A kérdező kommentje:
Ez is megfelelő lenne mert max 50ezerben gondolkodtunk.
2023. márc. 26. 11:20
4/14 anonim válasza:
Látom írtad mennyit szánsz rá, viszont én inkább gyűjtenék még hozzá és akkor egy iPadet vennék. Egyszer megveszed aztán évekig el tudja használni. Az olcsóbb az lehet hamarabb tönkremegy, ha újat kell venni akkor meg ugyanott vagy árban.
5/14 anonim válasza:
Tabletet fölösleges venni gyerekeknek
6/14 A kérdező kommentje:
Amit 2es linkelt arra van 2 év garancia mondjuk annyi teljesen jó is.
2023. márc. 26. 12:01
7/14 anonim válasza:
Egyetértek négyessel, én is iPadet vennék. Nem létezik ezeknél jobb tablet, az összes Androidos pár év után használhatatlan lesz. 2DB iPad 2 tabletem van, több, mint 10 évesek, hiba nélkül működnek.
8/14 anonim válasza:
Attól függ mire használná, játékra egy régebbi Xbox jobb
9/14 anonim válasza:
Ilyen kérdésnél már elképesztő, hogy egy buta gyereknek, hogy hül_ébb legyen mindenképpen 50e-es kütyüt akarnak venni, pedig a szájtapasz és bilincs hatékonyabban lekötné, hogy ne kelljen vele foglalkozni...lemenni focizni...stb.
15 évesen meg ferrarit kell neki venni;)
Bármilyet veszel, másnapra úgy is azt mondja ( kishaverok okítják majd ), hogy s_ar! Ez trendi gyerek;)
10/14 anonim válasza:
9: Remélem sosem lesz gyereked. Milyen felnőtt lesz abból, akivel nem foglalkoznak, meg megbilincselik? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!