Jófogáson miért kérnek email címet a vásárlás befejezéséhez?
Figyelt kérdés
Jófogáson miért kérnek email címet a vásárlás befejezéséhez?
(Tőlem mint eladótol kérnek hogy ők fejezzék be a vásárlást)
Csak hogy idézzem őket:
1.Jó napot, tetszik a termék és szeretnék vásárolni a Foxpost segítségével, kérem írja meg az e-mail címet, meg kell adni, értesítést fog kapni a vásárlásomról.
2.Üdvözlöm,tudnál küldeni egy eмall címet, hogy befejezhessem a vásárlást.
Milyen valószínű hogy ők csalók ?
2023. márc. 25. 15:56
11/15 anonim válasza:
Én mindig megadom az email címemet, de valamiért sose akarnak újra jelentkezni:
panasz.orfk@orfk.police.hu
13/15 anonim válasza:
12
Vagy már az afrikai rokonoknak, hogy küldjenek pénzt a kiváltásukra:DDD
14/15 anonim válasza:
Ez sajnos egy tipikus csalás. Vagy futárt akar küldeni vagy olyan e-mailt, amiben egy linkre kell kattintani… Ne dőlj be neki. Én ezért használom inkább a Vaterát, ott szerencsére nem futottam még bele ilyenekbe.
15/15 Attila1976 válasza:
.... Az imélben kapott linkre kattintva, hamisitott OTP-s oldal jön be, ahol ha megadod az adataidat, többet nem lépsz be az eredetibe. Amúgy a cimsorban is lehet látni hogy nem otpbank,hu/portal stb látszik hanem ilyen hogy (gls.jpater.shop/bb/211324136/otp#) és semmilyen gomb nem működik az oldalon csak az ahol meg tudod adni az adataidat. A másik érdekesség hogy még cset ablak is felugrik és még "biztatnak" is arra hogy add meg az adataid. "Mi a gond, segíthetünk?" Elakadt? Problémája van?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!